Cijena aranžmana uključuje prijevoz autobusom turističke kategorije prema programu, posjet Udinama i gradiću San Daniele, licenciranog turističkog pratitelja , jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti agencijei troškove organizacije!

Program putovanja:

Polazak autobusa u 5:30 sati iz Zagreba s južne strane zgrade Gradskog poglavarstva. Ugodno putovanje prema sjeveroistočnoj talijanskoj regiji Friuli Venezia Giulia. 

Dolazak u furlansku prijestolnicu – UDINE. Slijedi šetnja gradom: Piazza della Liberta, katedrala, renesansne palače... slobodno vrijeme za jutarnji shopping, kavicu ili jednostavno šetnju Udinama. Slijedi odlazak u gradić SAN DANIELE, u svijetu poznat po vrhunskom pršutu. 


Pršut San Daniele je jedan od prvih talijanskih proizvoda koji je zaštićen oznakom izvornosti. Njegov jedinstveni slatkasti okus nastaje pod utjecajem hladne klime koja dolazi s Alpa te slanog zraka s Jadranskog mora, a suši se isključivo na buri. Svake godine u mjesecu lipnju održava se festa posvećena ovom vrhunskom proizvodu – ARIA DI FRIULI ili FESTIVAL PRŠUTA. 


Tijekom ove manifestacije, koja zaokuplja cijeli grad, posjetitelji mogu uživati u brojnim glazbenim i kulturnim događanjima, ali i naravno kušati sandanielski pršut koji će se nuditi na brojnim štandovima u gradu! 

Lokalne pršutane također otvaraju svoja vrata te ih je moguće slobodno posjetiti, upoznati se sa procesom proizvodnje sandanielskog pršuta i naravno, opet ga degustirati. Svakako preporučamo i kupovinu ovog jednistvenog talijanskog „suvenira“! Polazak prema Zagrebu oko 18:00 sati. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima. 

Samo naši Newsletter pretplatnici vide skrivene i

EXTRA PONUDE!

Zgrabi super ponude

Danas preporučamo:

B kategorija - Autoškola Rubikon / Quattro + liječnički pregled GRATIS + EXTRA 20 EURA popusta!

X
x

#{title}

#{text}