Za jednodnevni izlet polazak autobusa je u 6:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Kupon vrijedi isključivo za termine: 07.04.; 19.05.; 22.6.18.!

Program putovanja: 

Polazak autobusa u 6:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje preko Slovenije i Austrije u smjeru glavnog grada Štajerske, GRAZA, i dalje u smjeru dvorca KORNBERG. 

Dvorac Kornberg udaljen je 50-ak kilometara od Graza i jedan je od brojnih dvoraca diljem Austrije u kojem i danas žive njegovi vlasnici. Vlasnik dvorca, grof Andreas von Bardeau, radosno otvara vrata svog dvorca i pripovijeda priču o povijesti zdanja i vlastite obitelji. Slijedi vođeni obilazak dvorca u pratnji najboljeg lokalnog vodiča – njegovog vlasnika! Posjetitelji imaju prilike razgledati raskošne odaje, oružarnicu i privatne odaje. Na kraju ture svoje posjetitelje sâm vlasnik nagrađuje: čašom šampanjca iz vinskog podruma! U slobodnom i živopisnom druženju posjetitelji imaju mogućnost porazgovarati s grofom von Bardeauom kao i fotografirati se s njime!

Slijedi odlazak u smjeru GRAZA i šetnja s pratiteljem putovanja uz upoznavanje znamenitosti štajerske metropole: KATEDRALA – VIJEĆNICA – FRANJEVAČKA CRKVA – LANDHAUS – OPERA – GLOCKENSPIEL – KAZALIŠTE –HOFBÄCKEREI (najstarija pekarnica Graza) - MURA – OTOK NA MURI... Predlažemo vožnju Schlossbergbahnom (uspinjačom) na SCHLOSSBERG i posjet UHRTURMU – tornju sa satom, zaštitnim znakom Graza. 

Slobodno vrijeme u središtu grada za kupovinu, kasni ručak ili dodatne razglede grada do 18:00 sati kad je predviđeno vrijeme polaska. Povratak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

Samo naši Newsletter pretplatnici vide skrivene i

EXTRA PONUDE!

Zgrabi super ponude

Danas preporučamo:

B kategorija - Autoškola Rubikon / Quattro + liječnički pregled GRATIS + EXTRA 20 EURA popusta!

X
x

#{title}

#{text}