Riješite se bora i povratite mladost! U Studiju Nyce u Varaždinu očekuje Vas tretman PlazmaPenom za bore mrštilice iznad korijena nosa uz čak 79% popusta i samo 299 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Riješite se bora mrštilica i počnite se opet smijati uz mladolik i svjež izgled! Kupon vrijedi do 30.04.2021.

Bore mrštilice su vertikalne bore između i iznad obrva i nastaju kao rezultat mrštenja povezanog s negativnim emocijama kao što su ljutnja, stres, umor i frustracija. Rješenje za sve koje muče problemi s mrštilicama je PlazmaPen  tretman.

Tretman PlazmaPen trenutno je najinovativniji tretman za zatezanje i pomlađivanje kože kod kojeg se njezini slojevi oštećuj plazmom na kontrolirani način a  time se postiže sinteza kolagena i elastina što dovodi do njezina momentalnog zatezanja. Prednost  tretmana je u tome  što je brz i relativno jednostavan, a vrijeme oporavka ne traje dugo. 

Bez odlazaka na operacije, ova metoda omogućava Vam rješavanja problema s mrštilicama, uklanja bore oko očiju i usana, marionetske bore, zateže opuštenu kožu donjih i gornjih kapaka te lica, uklanja ožiljke, pigmentacije te benigne tvorbe iznad površine kože.

ODMAH po primitku kupona, obavezna prethodna rezervacija termina na broj 091 551 44 51.

Samo naši Newsletter pretplatnici vide skrivene i

EXTRA PONUDE!

Zgrabi super ponude

Danas preporučamo:

B kategorija - Autoškola Rubikon / Quattro + liječnički pregled GRATIS + EXTRA 20 EURA popusta!

X
x

#{title}

#{text}