Ne propustite priliku za proljetni predah u Poreču i odmor u Rubin Sunny Hotelu 3* by Valamar uz 2 dana i 1 noćenje na bazi polupansiona za 2 ili 3 osobe!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 106,00 €
Uštedi još 6,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 6,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Boravišna pristojba uključena u cijenu! U usluzi polupansiona očekuju Vas doručak i ručak te bezalkoholna pića tijekom obroka! Kupon vrijedi za 19.-23.05., 26.-27.05., 31.05.-01.06., 04.-05.06. ili 09.-11.06.2024.

RUBIN SUNNY HOTEL 3* by Valamar idealno je mjesto za odmor na moru u mirisnoj šumi borova.

Ovaj hotel uz plažu nalazi se samo deset minuta hoda od slikovitog starog grada Poreča s nizom povijesnih znamenitosti. Ovo je savršena baza za istraživanje Istre, jednog od najatraktivnijih odredišta na hrvatskoj obali. U Rubin Sunny Hotelu naglasak je na jednostavnim stvarima poput sunca, mora i uživanja u odmoru.

Soba za 2 ima kupaonicu s kadom, balkon, klimatizaciju, Sat TV, sušilo za kosu i telefon s izravnim biranjem

Soba za 2+1 ima odvojene krevete i sofu, kupaonicu s kadom, balkon, klimatizaciju, Sat TV, sušilo za kosu i telefon s izravnim biranjem.

Plaža Brulo u istoimenoj uvali nalazi se 100 m od Rubin Sunny Hotela by Valamar. Zaštićena prirodnom hladovinom borova i mediteranskim raslinjem, pruža idealan ambijent za opuštanje, aktivnosti i zabavu.

Uz bogatu ponudu jela, u restoranu Sunny možete uživati u produženom doručku i ranom ručku u sklopu usluge Sunny Breakfast & Lunch do 14 sati. 

Bezalkoholna pića iz šankomata uključena su tijekom obroka; tematske buffet postaje: Istrian deli corner, Healthy corner, coffee station, à la minute pripremljena jela od jaja, brunch station s raznovrsnom ponudom svježe pripremljenih jela.

Smjestite se na šljunčanom, travnatom, popločanom ili stjenovitom dijelu plaže. Lagani obrok i osvježenje potražite u jednom od obližnjih restorana ili barova.

Samo naši Newsletter pretplatnici vide skrivene i

EXTRA PONUDE!

Zgrabi super ponude

Danas preporučamo:

Užitak odmora u mobilnim kućicama Kampa Valkanela by Maistra u Vrsaru!

X
x

#{title}

#{text}