EKO odmor na Bohinju i skijanje na Vogelu! 7 dana/6 polupansiona u Hotelu Eco 4*,6-dnevni ski pass, wellness za odrasle za 3045kn ili za djecu već od 329kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmor u predivnoj prirodi slovenskog Bohinja! Uživajte u odmoru uz bazen i wellness sadržaje u hotelu, 6-dana skipass za skijalište Vogel, besplatan ski bus od hotela do polazne stanice gondole (3 km). Ponuda vrijedi isključivo za navedene datume: 15-21.01. i 22.-28.01.17.!

Ponuda uključuje: Hotel Eco 4*+ uz 6 polupansiona + skipas 6 dana već od 3085 kn po osobi!

Cijena uključuje:  6 polupansiona u 1/2, 1/3, 1/4 ili 1/5 sobama u hotelu "Eco  4*+ " na Bohinjskom jezeru, polupansion - "švedski stol", , Korištenje zatvorenog bazena i wellness sadržaja u hotelu, 6-dnevni skipass za skijalište Vogel i besplatan ski bus od hotela do polazne stanice gondole ( 3 km).

Prije kupnje kupona odaberite:

Opcija 1) 6 polupansiona sa pićem + skipas 6 dana za odraslu osobu za samo 3085 kn!

Opcija 2) 6 polupansiona sa pićem + skipas 6 dana za dijete od 6 - 15 godina za samo 1419 kn!

Opcija 3) 6 polupansiona sa pićem + skipas 6 dana za dijete do 6 godina za samo 329 kn!

Ponuda vrijedi isključivo za navedene datume: 15-21.01. i 22.-28.01.17.!

Vaučer za hotel i ski pass ćete dobiti mailom, prije čega je potrebno poslati e-mail s kuponom na: zeljka@crnojaje.hr


Luksuzni ekološki hotel s 4 zvjezdice Superior Bohinj nalazi se u rubnom dijelu Nacionalnog parka Triglav, na 6,5 km od jezera Bohinj i 20 km od jezera Bled. Ovaj hotel nudi oazu mira i udobnosti. Gostima su na raspolaganju smještajne jedinice uređene u prirodnim materijalima. Iz jedinica se pruža pogled na Julijske Alpe. U okviru objekta dostupan je besplatni WiFi.


Ovaj nagrađivani prvi ekološki hotel u Sloveniji otvoren je u lipnju 2009. godine. U sklopu hotela Bohinj na raspolaganju je stanica za punjenje električnih i hibridnih automobila. U hotelskom restoranu poslužuju se jela slovenske i međunarodne kuhinje te posebna vegetarijanska i niskokalorična jela pripremljena od domaćih namirnica s ekološkim certifikatom.


Sve sobe sadrže hipoalergijske tepihe te prozore od poda do stropa koje je moguće širom otvoriti. Također uključuju klima-uređaj, podno grijanje, TV ravnog ekrana, minibar, ogrtače i papuče.


Većina hotelskih soba nudi besplatan pristup vodenom parku površine 3500 m², u kojem su na raspolaganju unutarnji i vanjski bazen, vodeni tobogani i razne vodene atrakcije za djecu. Uz nadoplatu gosti mogu koristiti ekskluzivan wellness i spa centar na najvišem katu ekološkog hotela Bohinj. Ondje su dostupne saune i bazen s panoramskim pogledom.


U zimskim mjesecima moguće je uživati u raznim aktivnostima poput skijanja, klizanja na Bohinjskom jezeru, zimskog pješačenja, planinarenja na skijama, pješačenja na krpljama, zimskog jahanja i brojnih drugih. Na raspolaganju je spremište za skijašku opremu.


U blizini hotela smješten je adrenalinski park, a gosti se također mogu opustiti uz rafting, pješačenje i penjanje. Dostupni su usluga najma bicikla i spremište bicikla. U sklopu objekta na raspolaganju je privatno parkiralište pod nadzorom. Slap Savica udaljen je 10 km. 


Bohinjska Bistrica je odličan izbor za putnike koje zanimaju hrana, šetnja s djecom i vodopadi.


Skijaško odmaralište Vogel nalazi se na 4,5 km, a skijalište Kobla na 5 km. 

Na raspolaganju je usluga prijevoza autobusom do skijališta. 


Ribčev Laz je odličan izbor za putnike koje zanimaju biciklizam, hodanje i opuštanje.

Bohinj je jedan od bisera u svijetu. Ovdje ćete uživati ​​spavanje u svježem planinskom zraku. Hotel je smješten iznad Bohinjskog jezera. Vaša pluća će biti popunjena svježim zrakom. Velike šume oko jezera Bohinj su poput prirodnih zračnih filtera. 


Skijalište Vogel se smjestilo u idiličnom kutku Slovenije, u nacionalnom parku Triglav, ispod istoimenog najvišeg planinskog vrha Slovenije te iznad jezera Bohinj. 


Do Vogela se dolazi gondolom koja kreće s obale Bohinja u mjestu Ukanc. Gondola novija, brza i kapaciteta 80 ljudi, a za nekoliko minuta prebacuje skijaše na nadmorsku visinu od 1.535 m n/m gdje i počinje skijalište. Odmah pri izlasku iz gondole nalazi se hotel, restoran, caffe bar, ali i ski rent, servis i depo te ski škola. Djeca koja još ne skijaju moći će se zabaviti u vrtiću na snijegu, na početku skijališta.


Nekoliko je restorana i barova s terasama u kojima se skijaši mogu okrijepiti. Nude se standardni specijaliteti, poput gulaša, jote, pizze, raznih štrudli..., a cijene se kreću oko 7 eura za hranu dok bezalkoholna pića i pivo stoje oko 3 eura. Na kraju skijaškog dana u dolini gdje se nalaze i brojne smještajne jedinice, od apartmana i pansiona do hotela, je još bolja gastronomska ponuda. 


Do Vogela se dolazi autocestom iz Ljubljane prema Kranju te skretanjem na običnu cestu za Bled i Bohinjsku Bistricu. Od Rijeke treba prevaliti oko 180 km, a iz Zagreba oko 220 km.