Ljeto u osebujnom Poreču uz 3 dana i 2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe i smještaj u hotelu Rubin Sunny Hotel By Valamar 3*...za 2220 kn!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel je okružen mirisnim mediteranskim raslinjem blizu prirodne plaže Brulo s hladovinom borova i na samo deset minuta ugodne šetnje od starog grada Poreča... Kupon vrijedi isključivo za termin od 26.07.19. do 12.08.19.! Isključeni termin 05.08.19.

HOTEL ZA OPUŠTANJE I ROMANTIKU U POREČU

Fini detalji poput kreveta s baldahinom u sobi, vodene masaže u vanjskom bazenu i terase buffet restorana s pogledom na zalazak sunca čine Rubin Sunny Hotel by Valamar u Poreču vašim idealnim romantičnim utočištem.

Okružen mirisnim mediteranskim raslinjem blizu prirodne plaže Brulo s hladovinom borova i na samo deset minuta ugodne šetnje od starog grada Poreča, ovaj hotel će vam omogućiti istraživanje znamenitosti, vrhunske gurmanske doživljaje u buffet restoranu i svu radost opuštanja pored mora i bazena.

Osim sjajnih sadržaja Rubin Sunny Hotela by Valamar, imat ćete na raspolaganju i cjelodnevni zabavni program u obližnjem Valamar Crystal Hotelu te vrhunski wellness centar u susjednom Valamar Diamant Hotelu.

SUPERIOR SOBA, BALKON

Balkon / pogled na park, bračni ili odvojeni kreveti, max. 2 osobe, klimatizirana

POREČ

Antički grad Poreč, jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj smješi vam se na zapadnoj obali poluotoka Istre. U svojoj atraktivnoj povijesnoj jezgri još uvijek čuva najljepši spomenik ranobizantske umjetnosti na Mediteranu – Eufrazjevu baziliku iz 6. stoljeća pod zaštitom UNESCO-a. Spojite opuštanje na uređenim plažama s istraživanjem prirodnih i povijesnih atrakcija Poreča i okolice. 

Samo naši Newsletter pretplatnici vide skrivene i

EXTRA PONUDE!

Zgrabi super ponude

Danas preporučamo:

B kategorija - Autoškola Rubikon / Quattro + liječnički pregled GRATIS + EXTRA 20 EURA popusta!

X
x

#{title}

#{text}