Proljetni odmor s obitelji! Uz 2 dana/1 noćenje s polupansionom ili doručkom u Kozjanskom dvoru i kupanje u Termama Olimia za 2 osobe uz izlet i degustacije već od 799 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite paket po Vašoj mjeri! Uz 1 polupansion ili doručak, cjelodnevno kupanje u Termama Olimia, očekuje Vas i razgled i degustacija na Jelenovem Grebenu i čaša vina za dvoje! Djeca do 7 godina GRATIS! Kupon je iskoristiv u periodu do 15.04.2020.

KOZJANSKI DVOR 3* nalazi se u srcu Kozajnskog parka, u idiličnom kraju Kozje, koji ima status MAB (Man and Biosphere) UNESCO in Natura 2000. Nudi aktivan i potpuno opušten odmor koji ispunjava i duh i tijelo, stoga nijednom gostu neće biti dosadno. U blizini je sportski park s 2 teniska terena, odbojka na plaži, manji i veći nogometni teren, vanjski i unutarnji fitness, a na poučnim stazama možete se popeti na Kozju i uživati u predivnim pogledima. Također, možete posjetiti obližnje dvorac Podsreda, Luršku jamu i Grušku špilju te Podčetrtek i Olimje, gdje se pruža pogled na samostane, tvornicu čokolade i pansion Jelenog Greben s farmom srna i jelena.

U Kozjanskom dvoru nalazi se 10 standard opremljenih soba (1 jednokrevetna, 4 dvokrevetne, 3 trokrevetne i 2 četverokrevetne) koje imaju zasebne ležajeve, kupaonicu s tušem, WC i sušilo za kosu. Sve sobe nalaze se na 1. katu pansiona.

Ponuda uključuje: 2 dana uz jedan Polupansion ili jedan doručak u Kozjanskom dvoru 3* s kupanjem u Termama Olimia! Očekuje Vas i jedna cjelodnevna ulaznica za Termalija Relax te bon za Jelenov Greben (hranjenje jelena i degustacija salama), dvije čaše vina etikete Mramor + desert iznenađenja (samo u drugoj opciji s Polupansionom)! Paket je za dvije osobe!

U TERMAMA OLIMIA uživat ćete u prirodi  "do mile volje" - sunce, voda i zrak. U raznolikom kompleksu, na bazenima, brzoj rijeci, whirpoolu ili na masažama, u saunama i na fitnessu svatko će naći nešto za sebe. 

Samo 10 metara iznad samostana Olimje nalazi se JELENOV GREBEN. Obitelj Ježovnik, s pratećim osobljem, uvijek priprema nova iznenađenja. U seljačko-rustikalnom stilu opremljenoj gostionici, ljubazno osoblje vam nudi pravu domaću sutlansko-kozjansku hranu, specijalitete od jelenskog mesa, specijalitete od gljiva i vrlo raznolik izbor vrhuskih vina iz čitave Slovenije.