Istražite nestvarne ljepote Zadra ovog USKRSA na 4 dana/ 3 noćenja s POLUPANSIONOM + USKRŠNJI doručak u Hotelu Porto 3*, sve za 2 osobe + dijete do 12 g., samo 1499 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uskršnja rapsodija tik uz more... Uživajte u antičkim znamenitostima, kao i srednjovjekovnima...U mirnom okruženju zadarskog pregrađa, samo 10-ak minuta automobilom udaljeni od nekoliko živahnih srednjodalmatinskih plaža i tisućljetne povijesne jezgre očekuje Vas Hotel Porto! Kupon vrijedi od 02.04.21. do 05.04.21.


Hotel Porto *** nalazi se na ulazu u grad i izvan turističke zone, ali na 10 minuta vožnje od popularnih zadarskih odredišta
Kod nas ćete pronaći sve što je na vrhu popisa kada tražite hotelski smještaj - udoban krevet, finu kuhinju , profesionalni servis, dobar WI FI
Tu su i brendovi koje možete kupiti i probati u hotelu Porto - od tabasco umaka i eko marmelade do prirodne kozmetike i umjetničke keramike - sve originalni domaći proizvodi.
Nađite svoj đir na Kalelargi, na mostu, u Varoši, na 5 bunara, kod 4 kantuna. Gradski muzeji, šetnja okolicom, bicikistički izlet...

Dijete do 12 godina na odvojenom standardnom ležaju GRATIS!


Sve su naše sobe prostrane i klimatizirane, a gosti mogu provesti ugodne trenutke na terasi lijepog unutrašnjeg vrta.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na 023 292 337 od ponedjeljka do petka 08:00 - 17:00 h ili na e-mail vlasta.magasic@hotel-porto.hr! Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail uz broj kupona po aktivaciji kupona: vlasta.magasic@hotel-porto.hr!

ŠTO VIDJETI U ZADRU?

Perivoj kraljice Jelene Madijevke
Perivoj otvoren je još davne 1829. godine. Oblikovan da njeguje romanički stil, te je prepun raznih objekata koji mogu biti pronađeni u raznim dijelovima svijeta kao što su kineske pagode, grčki hramovi, maurske kavane i slično.
Trg pet bunara
Trg pet bunara povezan je s Perivojem kraljice Jelene. Izgrađen u vrijeme turskih opsada ovog dijela Europe, pet bunara je sagrađeno ako dođe do dugotrajnije opsade Zadra. Budući da je povezan s Perivojem kraljice Jelene, kroz ovaj trg se zapravo može direktno ući u perivoj.
Crkva svetog Donata
Gotovo je nemoguće spomenuti znamenitosti Zadra, a da u razgovoru ne bude ova crkva. Datira iz ranog srednjeg vijeka. Akustičnost same crkve je izvanredna pa je tako poprilično prigodna za različite vrste koncerata, a datira iz 9.-og stoljeća.
Forum
Uz samu crkvu svetog Donata smješten je i rimski forum. Forum je nastao u 1. stoljeću prije Krista i nevjerojatno je koliko je dobro očuvan još i danas. Iako je pomalo uređen i dotjeran nekim sitnim detaljima, Forum i dalje zrači posebnim ambijentom koji posjetioce vraća u neka davna vremena kada su na tom području vladali Rimljani.

Samo naši Newsletter pretplatnici vide skrivene i

EXTRA PONUDE!

Zgrabi super ponude

Danas preporučamo:

B kategorija - Autoškola Rubikon / Quattro + liječnički pregled GRATIS + EXTRA 20 EURA popusta!

X
x

#{title}

#{text}