Upoznajte proljetno ruho pitoresknog Rovinja i odmorite se u šarmantnom Boutique Hotelu Lili - 3 dana/2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 30.05.2023.

BOUTIQUE HOTEL LILI

Naš mali obiteljski hotel smješten je na idealnoj poziciji prekrasnog Rovinja, dovoljno daleko od gradske vreve, a ipak sam centar nadohvat ruke!

U rezidencijskoj četvrti, a blizu mora i ostalih hotela smjestio se i naš mali hotel sa 17 soba. Sve sobe su različite i odišu šarmom domaćina.

Hotel je kompletno obnovljen 2022. godine koristeći najbolje materijale, dizajnerski namještaj i umjetnine Julija Knifera. Solarni paneli, rekuperacija vode i besplatna stanica za punjenje električnih vozila pomažu u očuvanju okoliša.

Svakog dana drugačiji doručak čekat će Vas do kasnih jutarnjih sati! Fileti inćuna i sardina s najboljim djevičanskim maslinovim uljem, kruh i sir s maslinama... Razmazit ćemo Vas pekmezima i džemovima spravljenima u našoj kuhinji…

Rovinjske ulice su pune umjetnika, galerija, restorana i kafića, gdje možete sjesti, gledati zalazak sunca i objedovati uživajući u jedinstvenoj arhitekturi grada i zvukovima mora. Lokalno stanovništvo živi najviše od turizma, zatim ribarstva, poljoprivrede, uzgoja vinove loze i vina. 

Ponose se bogatim prirodnim i kulturnim znamenitostima kao što su stari grad, raskošna park šuma Zlatni rt, zaštićeni otoci i priobalje.