Izaberite broj noćenja i provedite svoj ljetni odmor uz all inclusive uslugu i raznovrsne sadržaje Hotela Hvar! Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji, 09.06.-17.06. / 18.06.-21.06. / 08.07.-11.07.2023.
U ALL INCLUSIVE ponudi očekuju Vas: buffet doručak, buffet ručak i buffet večera uz neograničenu konzumaciju pića uz obroke + neograničena konzumacija pića na all inclusive baru uz vanjski bazen (od 10 do 23h; točeno pivo, crno i bijelo vino, gazirana i negazirana bezalkoholna pića), poslijepodnevni slatki ili slani snack uz kavu, čaj i grickalice (16-17h) i 1x tjedno dalmatinska večera!
HOTEL HVAR smješten je na poluotoku koji okružuje odmaralište sa 2 kilometra sunčane obale, a izvanredan je izbor niskobudžetnog resorta za putnike koji traže opušteno utočište u pijesku i mirnom Jadranskom moru, gdje zadovoljstvo pronalaze u veličanstvenom dijelu popularne pješčane plaže i diskretnoj stjenovitoj obali.
Zbog svog položaja u borovoj šumi, all inclusive resort nudi prekrasan uređeni pogled na Jadransko more iz svojih soba, lounge bar i restoran koji jednako vole parovi, obitelji i starije osobe. Hotel se nalazi na pješačkoj udaljenosti od centra Jelse uz morsku šetnicu, bogat brojnim lokalnim trgovinama, klubovima i konobama.
2 djece do 11,99 godina borave GRATIS - jedno dijete u krevetu sa roditeljima, drugo dijete na pomoćnom ležaju!
Naše hotelske sobe su pogodan izbor za male obitelji i parove koji traže povoljnu opciju resorta.
Sobe (17 m2) imaju spavaću sobu, kupaonicu i WC, balkon / terasa / francuski balkon, bračni krevet 160x200 cm, krevet na razvlačenje, sofa krevet na upit.
U ponudi Vas očekuje i korištenje unutarnjeg bazena i fitnessa!
Naši restorani poslužuju sezonsku hranu koja se nabavlja s lokalnih eko farmi i imanja otoka Hvara. Lokalno uzgojene namirnice donose svježinu i jedinstvenost u naše jelovnike, uz mnoge kulinarske specijalitete pripremljene po domaćoj i dalmatinskoj tradiciji.
Među dugim popisom kulinarskih specijaliteta, naši gosti mogu uživati u autentičnom okusu svježe ribe i domaćih jela pečenih na otvorenoj vatri, prožetoj biljem, pokazujući kreativnost i okuse naše domaće kuhinje.