NOVO - Salon za njegu La Beauté u Velikoj Gorici - super fit program mršavljenja i oblikovanja tijela uz 6 tretmana Tesla ART Clinic, 3 tretmana termodeke i 3 tretmana Vacuslim 48!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite priliku za rad na sebi uz odličan paket novootvorenog salona La Beauté! Kupon vrijedi do 21.12.2023.

La Beauté novootvoreni je centar za njegu i ljepotu, a nalazi se na adresi Andrije Kačića Miošića 15b u Velikoj Gorici.

Primarno se baziramo na njegu tijela i skidanje masnih naslaga što kroz mnoge tretmane u ponudi klijenticama individualno preporučujemo nakon inicijalnog razgovora i pregleda. Smatramo iznimno bitnim napomenuti da svaki tretman ovisi i o životnim stilu klijentice i da bi rezultati bili učinkoviti i dugotrajni potičemo svoje klijentice i na zdrav život. Uz najkvalitetnije i najsuvremenije aparate ističemo naš Tesla Art Clinic sa 5 aplikatora, drugi u Hrvatskoj na tržištu, koji donosi izvrsne rezultate.

Tesla ART Clinic EMS-RF-BMI je iznimno učinkovit stimulator mišića u svrhu mršavljenja i oblikovanja tijela. Što ga čini drugačijim od drugih sličnih uređaja – posebna vaga, koja ne bilježi samo kilograme, nego i udio masnoće, mišića i vode u tijelu – i na podlozi svih tih parametara uređaj sam predlaže način tretmana, koji daje najbolje rezultate. Stranke imaju tako detaljniji uvid u vlastiti napredak nakon tretmana s uređajem TeslaART Clinic. 

Uređaj je snažniji od ostalih – zbog čega su rezultati bolji. Za još veći učinak ima i dodatnu tehnologiju – radiofrekvenciju, što ostali slični uređaji nemaju.

Proces detoksikacije i smanjivanje obujma metodom termodeke iznimno je popularan i učinkovit. Termodeka detox je tretman koji Vam može pomoći da brže oblikujete svoje tijelo. Temperatura termosaune omogućava odabir tri stupnja podešavanja, a moguće je posebno podesiti noge, trbuh ili ruke po zonama, prema Vašim preferencijama.

Vacuslim 48 je nova vrhunska, profesionalna, metoda za oblikovanje tijela, otklanjanje celulita i poboljšanje izgleda kože. Rezultat gubljenja viška masnoće uvijek je vidljiv i to odmah.