Jesenski predah u Umagu uz 2 ili 3 noćenja u STANDARD sobi na bazi polupansiona za 2 osobe u Wellness Villi Istriana, degustacije domaćih delicija, poklon bonove...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Korištenje privatnog wellnessa u trajanju od 2 sata za 2 osobe! Kupon vrijedi do 27.12.2023.

Wellness Villa Istriana nalazi se među zelenilom u mirnom naselju Murine, neposredno od Umaga. Okružena zelenilom i sa privatnim wellnessom zasigurno će Vam pružiti nezaboravan odmor.

Wellness Villa Istriana nudi najbolje za Vaš bzebrižan predah i sve potrebe poslovnih putovanja kao i obiteljskih druženja. Doživite Istru u punom sjaju, iskušajte autohtone delicije poput maslinovog ulja i kvalitetnog vina.

Dodatne pogodnosti tijekom tjedna: PONEDJELJAK - degustacija domaćeg maslinovog ulja od 18 do 19 sati; UTORAK - degustacija vina lokalnog vinara od 18 do 19 sati; SRIJEDA - cocktail po 5€ (alkoholni/bezalkoholni) od 18 do 19 sati; ČETVRTAK - degustacija na bazi tartufa od 18 do 19 sati; PETAK, SUBOTA I NEDJELJA u našem baru Happy Hour ("UZMI 2 PLATI 1!") od 18 do 19 sati!

Pažljivo dizajnirana da se osjećate ugodno i opustite od svakodnevnog stresa. Poseban je naglasak stavljen na dobrobit Vašeg zdravlja, a smještaj je prostran i u potpunosti opremljen.

Iznenađenje u sobi za nju i njega (samo na upit, prije dolaska) + poklon bon za masažu lica u iznosu 6 EUR/osobi + poklon bon za masažu tijela u iznosu 9 EUR/osobi!

STANDARD SOBA, veličina 25 m2

Ova klimatizirana soba uključuje balkon, sef, mini bar i TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Također obuhvaća vlastitu kupaonicu s tušem, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom.

U malom obiteljskom objektu Wellness ville Istriane se nudi riblja večera a la carte iz dnevnog ulova ribe vlasnika koji ima i uzgoj kamenica i dagnji, dok sin vlasnika profesionalan kuhar pomno pripravlja svježe namirnice i dnevne menije koji su poseban ponos restorana jer se njima potiče uživanje u raznim kombinacijama okusa te jedinstvenoj prezentaciji hrane. Jelovnik je inspiriran sezonskim namirnicama, a bazira se na spoju tradicionalne istarske kuhinje s elementima moderne kuhinje.

Još jedna od posebnosti ovog  restorana je što nudimo namirnice od lokalnih malih proizvođača vina, ulja, povrća i ostalih proizvoda. Na taj način svojim gostima nudimo upoznavanje pravih okusa Istre.