Nova godina u Bizovačkim Toplicama očekuje Vas i s bogatom novogodišnjom tombolom te nezaobilaznim novogodišnjim menijem od kojeg i nama koji pišemo ovaj tekst zazubice rastu - hladna predjela, glavna jela, juhe, salate, slatki kutak,...
Doček Nove godine 2015. u Bizovačkim toplicama u hotelu Termia, uz Nova Band te bogatu novogodišnju tombolu, piće dobrodošlice i pjenušac u ponoć!
MENU ZA DOČEK NOVE GODINE
Hladno predjelo - posluženo na tanjurima
Feta sir sa sezamom i slatkim rajčicama
Paški sir s orasima
Pašteta od teleće jetre na pohanom tostu u jajima
Mazalica od kosanih čvaraka s hrskavom slaninom
Pesto od bosiljka s prženim lješnjacima
***** ***** *****
Novogodišnja juha
Juha od junećeg jezika s mladom mrkvom i domaćim rezancima
Toplo glavno jelo - buffet stol
Žganci s raguom od svinjske jetrice
Ječmena kaša s povrćem i mladim sirom
Luleki s dimljenim lososom i mladim špinatom
Široki rezanci s piletinom i wok povrćem
Svinjski file s mladim kajmakom i prštom
Povrće na maslacu
Pileći batak zabatak u umaku od meda, kroketi od sira
Teletina ispod peke s krumpirom i povrćem
Som u orly smjesi s torticom od povrća
Šaran na rašljama
***** ***** *****
Salatni buffet
Zelena salata, kupus salata, salata od plavog kupusa, rajčica salata, grah salata, salata od radića, kiseli krastavci, salata od cikle.
***** ***** *****
Iza pola noći - na buffet stolu
Pršut na stalku
Roastbeef na lisnatim salatama
Francuska salata
Salata od svinjskog jezika s povrćem
Hladni odojak
Sirevi s daske
Baranjska kobasica s hrenom
Marinirano povrće
Masline, Feferoni, Kiseli krastavci
Salata od piletine i jogurta
Mozzarella s tikvicama
***** ***** *****
Slatni kutak
Kolač od mrkve, seljačke kocke, krempita, dunavski valovi, tiramisu, čokoladna torta, trostruki užitak, vanili kiflice, išleri i rano sezonsko voće, krema od vanilije sa slatkim jabukama
***** ***** *****
Domaći pekarski proizvodi iz naše pekare
Obavezna tel. rezervacija isključivo na 031 685 100 ili na mail termia@bluesunhotels.com uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.