Odlična prilika za obiteljski odmor na moru - 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe i 1 dijete do 11,99 g. u Resortu Amarin 4* by Maistra u Rovinju po super cijeni!

5 prodanihMožete kupovati i dalje!

Kupon vrijedi od 29.04. do 17.05.2024.


RESORT AMARIN - resort za obiteljski odmor u znaku zabave i sportskih pustolovina, s plažama i bazenima tik uz more i pogledom na Rovinj!

Omiljeno odredište za obitelji s djecom, usred zelenila i u blizini mora, s pogledom za pamćenje na stari grad Rovinj zadovoljit će ljubitelje klasike, ali i one koji traže dizajnerski potpis i moderan stil uređenja. U prostranim apartmanima i sobama s balkonima imate mir i privatnost. Kad se odlučite zabaviti tu je bogata ponuda sportskih i zabavnih sadržaja, cjelodnevnih programa animacije za sve uzraste te brojni restorani i barovi.

U svakom od 190 modernih apartmana za udoban boravak dvije do šest osoba, 131 standard apartmanu i 140 prostranih soba uređenih u opuštajućim zemljanim tonovima imate svoj mir i privatnost. Sve sobe i apartmani imaju balkone ili terase za vaše vrijeme na otvorenom.

Na terasi restorana Lumina, koja se nalazi u zoni bazena, ponuda i pogled podjednako plijene pozornost naših gostiju. Na samom početku dana možete uživati u zdravom i uravnoteženom doručku, dok za večeru pripremamo lokalne verzije internacionalnih jela. 

Za potpuni doživljaj, uz sezonsku i vizualno upečatljivu hranu preporučujemo čašu vina istarskih sorti. Uz sve to ne morate se brinuti ni oko pravila odijevanja jer se možete ležerno obući. Terasa Lumine prihvaća i ljubimce.