Uživajte u ljetnoj sezoni na Pagu uz 8 dana i 7 noćenja u apartmanu za 4 osobe u Turističkom resortu Gajac 3*!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 733,00 €
Uštedi još 37,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 37,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi za 06.07.-20.07., 20.07.-17.08. ili 24.08.-08.09.2024.

Na sjeverozapadnom dijelu otoka Paga smješteno je Turističko naselje Gajac 3*. Blaga klima, s mnogo sunca, u okruženju mora i kamena te pogled na veličanstveni Velebit nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Zbog dobrih otočkih prometnica, mnogobrojnih arheoloških lokaliteta, poznate gastronomske ponude i zabave, Gajac spada u poželjno odredište turista.

Apartmani Gajac su klimatizirani te imaju spavaću sobu, kuhinju opremljenu priborom, hladnjakom i električnom pločom za kuhanje, dnevni boravak, kupaonicu s tuš kabinom, veliku natkrivenu terasu i TV. Plaža Gajac nalazi se svega 200 metara od Apartmana, a tek oko kilometar dalje nalaze se i najpoznatije paške plaže - Caska i Straško.

Cijena uključuje 7 noćenja u odabranom tipu apartmana, posteljinu, ručnike, završno čišćenje, klimu, parking i Wi-Fi.

U središtu naselja nalazi se glavni trg oko kojeg su brojni ugostiteljski, trgovački i drugi uslužni objekti (tržnica, kiosk, pekara, pošta, frizer, i sl.). Šetnicom uz more dolazi se do jedne od najljepših plaža na otoku na kojoj su smješteni brojni športsko-rekreacijski sadržaji.

Naselje je udaljeno svega 2 kilometra od centra Novalje koja pruža bogatu ponudu restorana, kavana, do središta grada vozi redovita autobusna linija.