San Marino Camping Resort nalazi se na poluotoku Lopar, kraj veličanstvene pješčane Rajske plaže duge 1500 m. Kupon vrijedi do 24.05.2024.

Zahvaljujući izvrsnoj lokaciji na jednoj od najspektakularnijih pješčanih plaža u Hrvatskoj - Rajskoj plaži na otoku Rabu - SAN MARINO CAMPING RESORT by Valamar nudi veličanstveno okruženje za odmor. 

Na samo nekoliko koraka od poznate pješčane plaže i prekrasnog mora pogodnog za veslanje, plivanje i vodene sportove, pronaći ćete udoban smještaj, sjajne restorane i barove te zabavne sadržaje za sve uzraste.

Smještena u Lopar Garden Village (tematski uređenom naselju u mediteranskom stilu) Lopar Garden home 4+2 (34 m2) ima 2 spavaće sobe (1 spavaća soba s krevetom za dvije osobe i 1 spavaća soba s 2 odvojena kreveta za po 1 osobu), 2 kupaonice (1 kupaonica s tušem i WC-om i 1 kupaonica s tušem), natkrivenu terasu (22 m2), blagovaonicu s klupom za razvlačenje na kojoj mogu spavati dvije osobe i kuhinju (štednjak na plin i četiri ploče za kuhanje, mikrovalna pećnica, uređaj za kuhanje kave, hladnjak).

Kućica također ima klimu, SAT TV, vlastito parkiralište i vrtni namještaj. Korištenje vode, struje, plina i klime uključeno je u cijenu.

RAB se od davnina smatra sretnim otokom. Razlog za to su istinski gostoljubivi domaćini, čudesni krajolici, romantični stari grad Rab i hrana koja budi sva osjetila. Istražite najpoznatije pješčane plaže. 

Zakoračite u srednji vijek na ulicama starog grada i pronađite svoj komadić sreće na otoku Rabu.

Samo naši Newsletter pretplatnici vide skrivene i

EXTRA PONUDE!

Zgrabi super ponude

Danas preporučamo:

B kategorija - Autoškola Rubikon / Quattro + liječnički pregled GRATIS + EXTRA 20 EURA popusta!

X
x

#{title}

#{text}