Čak 70% popusta na ponudu tretmana za razgradnju masnoće i celulita i zatezanje kože u Prestige institutu za mršavljenje i estetiku u Zagrebu - 3x 10D ZELENI LASER 3u1 i 3x TESLA s radiofrekvencijom!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GRATIS - butt lift za podizanje stražnjice! Kupon vrijedi do 31.08.2024.

10D ZELENI LASER 3 U 1 

Trenutno najnoviji i najučinkovitiji tretman hladnim laserom koji je jedina prava alternativa kirurškoj liposukciji, ne zagrijava tkivo pa se može koristiti i kod osoba koje imaju ograničenja u korištenju nekih drugih metoda mršavljenja.

Radi se o laseru koji u sebi objedinjuje čak 3 tretmana: hlađeni laser za razgradnju masnoća ● kriolipoliza koja hladi do -10 stupnjeva za dubinsko razbijanje masnoće i celulita ● body former/elektrostimulacija za zatezanje kože.

Zbog svoje izuzetne učinkovitosti na otapanje masnog tkiva, smanjenje obujma, redukciju masnih naslaga i celulita bez nuspojava, ovaj laser trenutno je jedan od najpopularnijih tretmana u cijelom svijetu a zbog svojih svojstava proglašen je najboljim i najučinkovitijim neinvazivnim laserom na svijetu za redukciju obujma i masnih naslaga.

Primjena: razgradnja masnoća na predjelu trbuha, bedra i bokova, nogu, ruku, stražnjice, leđa te na svim onim mjestima gdje postoji masno tkivo ili celulit ● redukcija celulita ● poboljšanje (ubrzanje) metabolizma ● obnova kolagena ● terapeutski učinak (umanjuje bol i ubrzava zarastanje) ● zatezanje kože

Potrebno je napraviti minimalno 3 tretmana unutar 2 tjedna, kada se već mogu očekivati i prvi značajniji rezultati. Nakon 10-ak tretmana moguće je izgubiti čak do 3 konfekcijska broja na ciljanoj regiji.

Samo naši Newsletter pretplatnici vide skrivene i

EXTRA PONUDE!

Zgrabi super ponude

Danas preporučamo:

B kategorija - Autoškola Rubikon / Quattro + liječnički pregled GRATIS + EXTRA 20 EURA popusta!

X
x

#{title}

#{text}