Obiteljski odmor uz rijeku Mrežnicu! Uživajte 2 dana uz 1 noćenje u Apartmanu Iva za do čak 4 osobe (2 odraslih+2 djece) za samo 280kn! Produžite boravak i uživajte duže jer kuponi se mogu spajati!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite sve čari kontinentalnog turizma na obali najljepše rijeke uz opuštanje, razonodu i majku prirodu. Apartman Iva smješten je na jednoj od najčišćih i najljepših hrvatskih rijeka, na rijeci Mrežnici, udaljen od Zagreba tek 50-tak km... Kupon se može iskoristiti do 15.07.'16.!


Ponuda uključuje: Apartman Iva, na rijeci Mrežnici - 1 noćenje za do 4 osobe (2+2) za samo 280kn!!!


Adresa: Mrežnički brig 82c, Duga Resa.

PRIJE kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera i provjeriti slobodan termin dolaska na e-mail: iva.matakovic@yahoo.com ili na br.tel.: 091 9509 382, te ODMAH po kupnji potvrditi isti uz KOD i ID kupona po primitku.

Na obalama magične Mrežnice, u sklopu kampa "Slapić", nalaze se i apartmani Iva - kompleks predivnih i u prostor savršeno uklopljenih drvenih kuća za odmor i noćenje.

S terase gledate na uređeno kupalište s puno otočića i slapića na kojima možete potražiti osvježenje ili okušati sreću u ribolovu u iznajmljenom čamcu. Na raspolaganju su vam i sportski tereni, biciklistička ruta i dječje igralište.

Osjetite sve čari kontinentalnog turizma na obali najljepše rijeke uz opuštanje, razonodu i majku prirodu.

Lokacija apartmana Iva

Smješten je na jednoj od najčišćih i najljepših hrvatskih rijeka, na rijeci Mrežnici, udaljen od Zagreba 50-tak km u pravcu juga, a od Karlovca svega 10-tak km.

 Najjednostavniji dolazak je preko grada Duga Rese gdje je potrebno skrenuti prema Senju te nakon 5 km u mjestu Belavići skrenuti ulijevo prema rijeci Mrežnici, te preko novog mosta doći u selo Mrežnički Brig gdje se i sam apartman ali i Kamp Slapić.

Pogledajte i našu super ponudu za kamp Slapić ;)

     Kamp „Slapić“ obitelji Mataković smješten je na desnoj obali jedne od najljepših hrvatskih rijeka-rijeci Mrežnici, te pruža idealnu priliku za odmor i rekreaciju. 

       U sklopu kampa nalaze se dva suvremena sanitarna čvora, atraktivan ugostiteljski objekt sa kuhinjom, nove prekrasne mobilne kućice, dječje igralište i razni sportski sadržaji.