Last minute ponuda!!! Ljetujte u prelijepim Vodicama! Uživajte 5 ili 8 dana uz 4 ili 7 noćenja za 2 osobe i smještaj u Apartmanima Eva*** već od 749 kn! Kupon vrijedi do 09.07.2016.!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Apartmani Eva*** nalaze se u samom središtu grada Vodice u novoobnovljenoj kamenoj kući sa zasebnim ulazom u svaki od tri apartmana, udaljeni samo 50m od mora! Prije kupnje kupona odaberite između 4 ili 7 noćenja!

Ponuda uključuje: Last minute ponuda - Ljetovanje u Vodicama, 4 ili 7 noćenja za 2 osobe uz smještaj u Apartmanima Eva*** već od 749 kn!


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Opcija 1) 5 dana/4 noćenja za dvoje u apartmanima Eva*** za 749 kn!

Opcija 2) 8 dana/7 noćenja za dvoje u apartmanima Eva*** za 1299 kn!


Boravišna pristojba se ne naplaćuje. 

Kućni ljubimci su dozvoljeni!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na br. tel. 095 5100 398, uz KOD i ID kupona po primitku.


Apartmani Eva - simpatični apartmani u srcu Vodica 

Iznajmljujemo tri ugodno uređena apartmana u novoobnovljenoj kamenoj kući u najužem centru Vodica. Idealni za dvije do tri osobe. Ugodne su mikroklime i imaju zasebne ulaze. U neposrednoj su blizini supermarketa, tržnice, internet caffe-a, ljekarne, restorana i lokalne marine; udaljeni 20 m od autobusnog kolodvora, 50 m od mora. 


Apartman u PRIZEMLJU: Spavaća soba s dva kreveta; dnevni boravak s dodatnim ležajem na izvlačenje, SAT TV i mini-kuhinjom; kupaonica. Klima uređaj. 

Apartman na 1. KATU: Pogled na ACI marinu Vodice iz spavaće sobe i dnevnog boravka; spavaća soba s francuskim krevetom i SAT TV; dnevni boravak s opremljenom kuhinjom; kupaonica. Klima uređaj. 

Apartman u POTKROVLJU: Pogled na ACI marinu Vodice iz spavaće sobe i dnevnog boravka; spavaća soba s 2 kreveta; dnevni boravak s dodatnim ležajem na izvlačenje, SAT TV i mini-kuhinjom; kupaonica. Klima uređaj.


Idealno za 2 osobe koji žele provesti vrijeme na udobnom mjestu u srcu svih sadržaja koje nude Vodice kao jedan od vodećih turističkih središta.

Razvedenost obale, s brojnim otocima, čine grad Vodice iznimno atraktivnim.

Njegove ljepote upoznat ćete šetajući ulicama i trgovima starim šest stoljeća. Osim toga, u Vodicama ćete uvijek naći bogatu ponudu zabavno-ugostiteljskih i rekreacijskih sadržaja.

Dok ste u Vodicama obavezno posjetite obližnje Nacionalne Parkove Krka i Kornati te prekrasni stoljetni grad Šib