ZAGREB - Machina ljetna škola izrade video igara u trajanju 5 dana! Izradite svoju prvu video igru uz zabavne i poučne radionice za djecu stariju od 12 godina i popust od 42%!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Minimalna dob 12 godina! Potrebno predznanje - osnove engleskog jezika i osnove informatike. Kupon vrijedi isključivo za odabrani datum od 13.06. do 04.07.'16.

Ponuda uključuje: 

Machina - ljetna škola izrade video igara u trajanju od 5 dana za samo 999 kn 


Cijena uključuje: ljetnu školu izrade vide igara u trajanju od 5 dana, gdje će polaznici naučiti kako napraviti svoju prvu video igru, odnosno proces izrade video igara, osnove programiranja, osnove grafičkog dizajna, projektni i timski rad.

Mjesto održavanja ljetne škole: Vlaška 126, Zagreb

Kod prijave na izaberite 4 opcije početka škole od 13.06 do 04.07 - svaki ponedeljak! 

Minimalna dob 12 godina! 

Potrebno predznanje - osnove engleskog jezika i osnove informatike.

Kupon vrijedi za 1 osobu. 

Kupon vrijedi isključivo za odabrani datum od 13.06. do 04.07.'16.

ODMAH nakon kupnje kupona potrebno je poslati KOD kupona i slijedeće podatke na e-mail: machina@machina.hr - ime i prezime, kontakt br. telefona, mail adresa i željeni datum početka škole

PROGRAM:

Ponedjeljak

U ponedjeljak se upoznajemo sa grupom, predavačem i svim polaznicima, a nakon toga odmah krećemo sa uvodom u Construct 2 - malim i moćnim alatom za izradu 2d igara.

Utorak

U utorak te upoznajemo sa procesom izrade video igara - kako osmisliti ideju i gdje naći grafike za svoju igru. Na kraju dana će ispred tebe biti mala igru koju si sam napravio.

Srijeda

Sada već krećemo ozbiljno! U srijedu ćeš napisati prvu liniju koda i napraviti prve mehanike. Bez brige, tu smo da ti pomognemo za sve! ;)

Četvrtak

Danas nema predavanja već radiš na svojoj ideji i svojem projektu! Tu smo ti da ti pomognemo kako bi našao grafike, isprogramirao ponašanja i osmislio funkcionalnosti.

Petak

U petak ćemo igre svih učenika prezentirati, a najbolje ocijenjeni projekt će dobiti mini nagradu! Nakon toga slijedi podjela diploma i ugodno druženje