Hedonizam okusa za dvoje!!! Na putu do mora skoknite u Stankovce u ROCU - kuću dalmatinskog pršuta! Bogata plata, aperitiv dobrodošlice i 0,2 dcl vina, sve za 2 osobe za samo 75 kuna!

182 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dobrodošli u prekrasno auhtontono domaćinstvo Kuća dalmatinskog pršuta Roca, hedonizam za oči i nepce kod Vodica! Kupon vrijedi do 20.08.2016.!

Dalmaciju prvo osjetite u nosu. Slani zrak, prepun mirisa borovine, ružmarina, lovora, lavande, rute i drugog mediteranskog bilja ima posebnu aromu koju kad jednom osjetite, nikada više nećete zaboraviti. Ostat će utisnuta u sjećanje, kao divna uspomena...

Ponuda uključuje: degustacija proizvoda Roca - kuće dalmatinskog pršuta (Stankovci).

PONUDA ZA DVIJE OSOBE: 

aperitiv dobrodošlice (travarica, domaći cherry),

Plata Roca (pršut, panceta, kulen seka, mediteranska salama, pečenica, buđola, pršut namaz), 

domaći topli kruh, 

vino 0.2.  

Kupon vrijedi do 20.08.2016.

Nakon primitka kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: 091/583 4043, 2 dana ranije uz KOD i ID kupona. 

Kao izletničko odredište, prikladno za šetnju i obilazak, kao proizvođač pršuta i drugih suhomesnatih proizvoda, našim posjetiteljima nudimo mogućnost i da ih kupe u našoj trgovini po proizvođačkim cijenama, ili da uživaju u našoj ugostiteljskoj ponudi. Naša dalmatinska konoba će Vas ugodno iznenaditi, kako svojim interijerom, tako i specijalitetima naše kuhinje, krušne peći, peke i ražnja, bilo da poželite mesne ili riblje specijalitete.