KRSTARITE JADRANOM! 4-dnevno krstarenje srednje dalmatinskim gradovima i otocima na ruti Split-Primošten-Skradin (NP Krka)- Zlarin-Trogir-Split uz 3 noćenja sa doručkom uz 47% popusta!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi isključivo za 1 osobu i to u terminu 11.-14.07.'16.!!! Provedite nezaboravni odmor na jednom od najljepših brodova na Jadranu, uz boravak na sunčanim palubama broda, kupanjima u skrivenim uvalama, te uživajte u pripremljenim dalmatinskim specijalitetima našeg vrhunskog kuhara!

Ponuda uključuje: 

11.07.-14.07.2016. - 4 dana krstarenja uz 3 noćenja sa buffet doručkom , na ruti Split-Primošten-Skradin (NP Krka)-Šibenik ili Zlarin-Trogir-Split, sa brodom Emanuel uz izvanredan popust od 47%.


Kabine su klimatizirane, sa vlastitim tuševima i wc-om.

Smještene su na dvije palube (glavna paluba i potpalublje). Imamo dvokrevetne kabine sa bračnim krevetom (double) ili odvojenim krevetima (twin).

Obavezna nadoplata za buffet ručak od 320 kn za 4 dana i plaća se na brodu.

Svakodnevno pristajanje u nekoj od skrivenih uvala za kupanje,a u poslijepodnevnim satima pristajanje broda u luku.

Nakon kupnje kupona potrebno je rezervirati željenu kabinu. Nakon kupnje kupona obavezno je potrebno rezervirati odgovarajuću kabinu (twin ili double) kontaktom na  telefon +385989600518 ili na mail info@emanuelcruises.com

 

Program putovanja: 


11.07.  Split - Primošten

Ukrcaj u Splitu u gradskoj luci od 12 -13h, ručak, isplovljavanje, kupanje u jednoj od uvala ,dolazak u Primošten u popodnevnim satima,noćenje u Primoštenu. 

 

12.07. Primošten – Skradin (NP Krka) – Šibenik ili otok Zlarin 

Rano isplovljavanje,tijekom navigacije doručak. Prolazak kroz fascinantni  kanjon rijeke Krke te dolazak u Skradin odakle se lokalnim brodom NP Krka odlazi u posjet Nacionalnog Parka Krka. Poslijepodnevni povratak na brod Emanuel ,te povratak kroz Kanjon rijeke Krke te plovidba prema Šibeniku ili otoku Zlarinu gdje planiramo doći u kasnim popodnevnim satima i noćiti..

 

13.07. Zlarin-Trogir

Doručak i plovidba prema "gradu muzeju" Trogiru. Kupanje u nekoj od prelijepih uvala u kristalno čistom moru.Dolazak u Trogir u popodnevnim satima,te noćenje u Trogiru. 

14.07. Trogir - Split

Polazak za Split oko 7 sati ujutro doručak na brodu ,te iskrcaj sa broda do 9:00 sati.