KAPRIJE - ljetujte daleko od buke i gužve modernog svijeta! Uživajte u kristalno čistom moru uz 7 noćenja za do 4 osobe u Apartmanima Kaprije za samo 2925 kn! Kupon vrijedi čak do 20.08.'16.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Privlači li vas odmor bez cesta, automobila ili bilo čega što bi svojom bukom remetilo šapat valova i pjesmu cvrčaka? A da vam dok ležite sami na svojoj plaži, lagani maestral donosi miris mora i maslina iz susjednog maslinika…Apartmani Kaprije udaljeni su svega 200 metara od krlistalno čistog mora!


Ponuda uključuje: 

8 dana/7 noćenja za 4 osobe u Apartmanu Kaprije na otoku Kapriju udaljenom samo 200 m od mora 


Kupon vrijedi čak do  do 20.08.'16.

Boravišna pristojba je uključena u cijenu 

Obavezna rezervacija termina prije kupnje na mob.: 091/5194013 te potvrda rezervacije ODMAH nakon kupnje kupona, uz KOD i ID kupona po primitku.

Kaprije

Kaprije je mali otok u razvedenom šibenskom arhipelagu, 40 ili 70 minuta plovidbe redovnom linijom iz Šibenika. Od Italije ga dijele samo otoci Kakan, Žirje i kristalno čisto more.

Otok je dobio ime po mediteranskoj biljci kaparu čiji pupoljci služe kao začin, koje je vjerojatno ovdje bilo u izobilju u vrijeme kad su otok naselili Šibenčani sklanjajući se od napada Turaka u 16. i 17. stoljeću. Tada je sagrađena i kaprijska crkva Sv.Petra. U 14. i 15. stoljeću otok je pripadao šibenskim plemenitaškim obiteljima.

Na Kapriju postoji samo jedno naselje sa stotinjak stalnih stanovnika, poštom, ambulantom, trgovinom, nekoliko šarmantnih barova i desetak restorana koje posebno cijene nautičari (jedan od slavnih redovnih gostiju je i Bernie Ecclestone).

Kad predvečer prošetate do centra i prođete rivom pored glavnog trga na kojem lokalni klinci igraju nogomet 'na male branke', a stariji mještani malo dalje igraju na balote, poželjet ćete da se nikad više ne vratite u stvarnost svakodnevice.

Uvala Kaprija, prirodno zaštićena od svih vjetrova, u suton zatreperi obasjana lampicama s jarbola jedrilica koje nakon cjelodnevnog krstarenja po susjednim Kornatima uplovljavaju i bacaju sidro kako bi ovdje bezbrižno prenoćili. A s novim rađanjem sunca, za jutarnje bonace, opet se otiskuju i nečujno klize u beskraj plavetnila.