DELNICE - ljeto provedite u hladovini Gorskoga kotara! 2 ili 5 noćenja s polupansionom u privatnim sobama Planinarskog doma Pahulja, sve za 2 osobe već od 719 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kuponi se mogu spajati! Ponuda vrijedi od 24.06 do 07.08.2016.

Ponuda uključuje: Delnice, Planinarski dom Pahulja; samo 40 km od mora u idili planinskog kraja - 3 ili 6 dana sa polupansionom, sve za 2 osobe

Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Opcija 1) 3 dana/2 noćenja sa polupansionom u privatnim sobama sa vlastitom kupaonom za 2 osobe

Opcija 2) 6 dana/5 noćenja sa polupansionom u privatnim sobama sa vlastitom kupaonom za 2 osobe 

Kuponi se mogu spajati!

Kupon vrijedi za 2 osobe.

Ponuda vrijedi od 24.06 do 07.08.2016.

Prije kupnje kupona potrebna je provjera termina

Planinarski dom Pahulja nalazi se u blizini nogometnog igrališta i sportske dvorane. Nudimo vam ugodan smještaj. Dom ima 10 spavaćih soba i dva apartmana, s ukupno 52 ležaja. Dnevni boravak se nalazi u prizemlju. Blagovaonica je podijeljena na dva dijela koja mogu primiti 60 osoba. 

Planinarski dom Pahulja je idealno mjesto za sve one koji vole biti fit (u blizini postoji sportska dvorana, bazen i klizalište) i za one koji se vole baviti rekreativnim aktivnostima (biciklizam, rafting, planinarenje, ribolov...). Nacionalni park Risnjak, rijeka Kupa, izletište Zeleni Vir, jezera Omladinsko, Bajer, Lepenice, špilje Lokvarka i Vrelo su samo par dragulja prirode Gorskog kotara.

RESTORAN

Prilikom smještaja u planinarskom domu postoji mogućnost prehrane (noćenje s doručkom,polupansion i puni pansion) cijene se formiraju ovisno o broju osoba i njihovoj dobi.

Hrana je svježa i jelovnik se formira pri samom dolasku grupa ili po dogovoru sa voditeljom.