Okusite čari plovidbe! Okupite ekipu do 6 osoba, nakrcajte se dobrom voljom i krenite u morsku avanturu prekrasnim Jadranom uz najam jedrilice ili kabine 4 dana/3 noći uz 50% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Krstarite prekrasnim Jadranom u društvu prijatelja i obitelji te uživajte u suncu, moru i brojnim drugim dodatnim aktivnostima uz 3 noćenja na jedrilici Teran (Gib Sea 334) - najam jedrilice ili kabine uz 50% popusta! Kupon vrijedi do čak 26.10.'16. stoga iskoristite sve blagodati mora i plovidbe! Želimo Vam sigurnu plovidbu i mirno more... Skipper Tom Vas očekuje!

Sve što vam treba je samo nekoliko majica, kupaći kostim i dobro raspoloženje da biste proveli 4 nezaboravnih dana krstareći prekrasnim Jadranom!


Ponuda uključuje: 

najam jedrilice Teran (Gib Sea 334) za 6 osoba, 4 dana i 3 noći sa Kapetanom (skipperom); ako se kombiniraju kuponi može se ploviti cijeli tjedan.


Cijena ne uključuje: 

gorivo, boravišnu pristojbu (1 euro/ osobi / dan), hranu i piće za sve sudionike, čišćenje plovila, lučke pristojbe - tamo gdje se naplaćuju, ulaznice za nacionalne parkove na kojoj posada pristaje, sidrenje, vezovi.

Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Opcija 1: Najam jedrilice Teran (Gib Sea 334) za 6 osoba, 4 dana i 3 noći sa Kapetanom; ako se kombiniraju kuponi može se ploviti cijeli tjedan.

Opcija 2: Najam kabine na jedrilici Teran (Gib Sea 334), 4 dana i 3 noći sa Kapetanom; ako se kombiniraju kuponi može se ploviti cijeli tjedan.


Polazak je iz ACI marine u Trogiru!

Prije kupnje potrebno je provjeriti dostupnost sa Partnerom na broj te. 099 / 2028-656!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna e-mail rezervacija na: info@uljd.hr, po primitku kupona uz KOD i ID.


Postanite čuvar mora! Predlažemo Vam odlazak na nezaboravno putovanje koje će Vam opustiti um i tijelo! Nautika Kufner vas odvesti na upravo takav put!

Zamislite četiri dana i tri noći daleko od svega što vas svakodnevno opterećuje i zamara; od mailova, gradskog prijevoza, golubova, smetnji na kabelskoj televiziji, šefa .... Jedrenje je jedna od rijetkih aktivnosti koje mogu pružiti potpunu odvojenost od svakodnevne rutine. Teško je biti pod stresom kada ste okruženi kristalnim plavetnilom na putu Vaše plovidbe, a oko Vas plivaju dupini...

Luka iz koje ćete krenuti na krstarenje je ACI marina Trogir. U luci će Vas dočekati kapetan. Samo se ukrcajte na brod i avantura počinje! Slijedi uživanje u - moru, suncu, jedrenju... 


Vaš kapetan će biti sretan da otkrijete sve tajne luke i gastronomske tajne, biti ćete opušteni i spokojni na pramcu broda, s čašom šampanjca u ruci, promatranju zalaska sunca i pjevati pjesme koje nikada ne bi pjevali na kopnu... Idila...zar ne? 

E to je čar plovidbe i mora!