SENZACIONALNA Španjolska!!! 7 noćenja na bazi PUNOG PANSIONA u Hotelu Checkin*** u mjestu PINEDA DE MAR, prijevoz autobusom sa polascima 26.08. ili 09.09.'16...po super cijeni za 1 osobu!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovog ljeta NIKAKO ne propustite NAJSENZACIONALNIJU ponudu svih vremena!!! Provedite nezaboravnih 7 dana na Costa Bravi!!! Iskoristite kraj vruuućeg kolovoza ili početak toplog rujna koji je još topliji u predivnoj Španjolskoj! Polazak autobusom u kasnim poslijepodnevnim satima iz Ljubljane 26.08. ili 09.09.'16.!


Ponuda uključuje: put u Španjolsku, 10 dana s autobusnim prijevozom u organizaciji Putničke agencije Jazon - 6.


Paket uključuje: 7 noćenja s punim pansionom (buffet doručak, ručak i večera) u Hotelu Checkin*** u mjestu Pinedo de Mar (Costa Brava, Katalonija), Prijevoz autobusom prema programu, Posjet Monacu (Monte Carlo) na odlasku i Nici na povratku.

Nakon kupnje kupona rezervirajte između 2 slobodna termina:

TERMIN POLASKA  A - 26.08.2016.

TERMIN POLASKA  B - 09.09.2016.

Prijevoz do Ljubljane je u vlastitom aranžmanu.

Obavezne nadoplate: trošak prijave: 15€ (obavezna stavka udruge turističkih agencija Slovenije), boravišna pristojba u Hotelu: 1€/osoba/noć

Moguće nadoplate: jednokrevetna soba: 85€, zdravstveno osiguranje: 18€

Popusti za djecu: (dodatni ležaj u sobi s roditeljima) jedno dijete do 12god 259eur, drugo dijete do 12god 299eur (plaćanje agenciji, max 2 djece u sobi)


ODMAH nakon kupnje kupona potrebno je rezervirati termin na br.tel. 00386 597 109 31 ili mail info@jazon-6.si, uz KOD i ID kupona po primitku.

PROGRAM PUTOVANJA: Španjolska, Katalonija 


1. dan; Ljubljana - Italija - Francuska 

Sastanak putnika u kasnim poslijepodnevnim satima u Ljubljani. Putovanje autobusom s kratkim zaustavljanjima kroz Francusku. Noćni obilazak Monte Carla gdje odlazite do Casina i Hotela De Paris odakle možete promatrati noćni život ove kneževine, a prošetat ćete i dijelom puta Formule 1.

2. dan; Provansa - Costa Brava 

Vožnja kroz južnu Francusku do Španjolske. Dolazak u Pinedo de Mar. Smještaj u hotel, ručak i slobodno vrijeme. Večera i noćenje. 

3. - 8. dan; uživanje na Costa Bravi 

Puni pansioni u hotelu. Ovi dani slobodni su za vlastito uživanje ​​na pješčanim plažama (udaljene 7min hoda od hotela) i punom pansionu (buffet doručak, ručak i večera). Predlažemo razne poludnevne ili jednodnevne izlete: (uz nadoplatu) Barcelona, ​​Montserrat i podrumi šampanjaca, viteške igre i flamenco, Marineland, vožnju brodom uz obalu Costa Brave, putovanje u Geronu i Figueres. Noćenje. 

9. dan; Costa Brava - Francuska 

Nakon doručka, započinjete putovanje kući kroz francuske regije Languedoc i Provence na Azurnoj obali. 

10. dan; Francuska - Italija - Ljubljana

Noćna vožnja kroz Italiju. Dolazak u Ljubljanu u ranim jutarnjim satima.

Fakultativni izleti po želji:

Moguće su nadoplate za razne izlete, cijena nadoplate je za minimalno 25 putnika: 

Barcelona € 25

Marineland € 31

flamenco € 20

viteški igara € 40

Montserrat i šampanjac podrum € 35

Girona i Figueres € 38

ulaz na Camp Nou € 23

ulaz u akvarij u Barcelona 20 €

vožnja brodom u Tosso del Mar 20 €

Plan izleta uz nadoplatu, po želji:

Nedjelja: cjelodnevni izlet Barcelona (ručak - lunch paket). Panoramski pogled mjesta: Vidikovac brdo Montjuich sa olimpijskim objektima, Gaudijeva katedrala "Sagrada Familia" i njegove zgrade u "zlatnom trokutu" Batlo i La Pedrera, španjolski i katalonski trg, Diagonal avenija, Olimpijsko selo u Barceloni. Posjetiti ćete i gotičku četvrt (Barrio Gotico) i katedralu, potražiti skrivene trgove u Gotskoj četvrti i priuštiti si odmor i mali ostanak na jednome od njih. Naravno, nikako nećete zaobići posjetiti najbolju tržnicu na znamenitoj ulici Ramblas. Slobodno vrijeme za posjet jednom od brojnih muzeja, akvariju ili nogometnom stadionu Nou Camp.

Ponedjeljak: izlet u zabavni park Marineland sa pravom vodenom avanturom i brojnim toboganima. Na večer posjet nastupima flamenca.

Utorak: Na večer posjet viteškim igrama u kojima ćemo se vratiti u srednji vijek i navijati za vašeg viteza. Nezaboravna večer.

Srijeda: poludnevni izlet u srednjovjekovni Gerono i Figueres. U Gironi ćete prošetati židovskom četvrti u arapskim kupalištima i katedralom. U Figueresu posjet muzeju i galeriji španjolskog slikara Salvadora Dalija.

Četvrtak: cjelodnevni izlet u Montserrat, gdje u benediktinskom samostanu čuvaju crnu Madonnu, zaštitnicu Katalonije. Posjetit ćete Champagne podrume i degustirati pjenušac, u večernjim satima vidjeti ćete ples čarobnih fontana u Barceloni.

Petak: poludnevni izlet brodom do srednjovjekovnog grada Tossa de Mar