Odmor u Opatiji! 3 dana uz 2 noćenja s buffet polupansionom, u dvokrevetnoj sobi u hotelu Istra 3* + piće uz večeru, 1 x kava i kolač, sve za 2 osobe po super cijeni za samo 1249kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u sunčanim danima i popijte kavicu na terasi Smart Selection Hotela Istra 3* u srcu prelijepe Opatije! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 03.07.16. do 12.07.16.!

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja s bogatim buffet doručkom i večerom (polupansion), u dvokrevetnoj sobi + piće uz večeru (šankomat), 1 x kava i kolač (jednom u tijeku boravka), sve za dvije osobe.


    Dodatne pogodnosti: korištenje unutarnjeg bazena sa grijanom morskom vodom; korištenje privatne hotelske plaže; besplatan Wi-Fi.

    Check in: nakon 14:00, Check out: do 11:00.

    Napomene za djecu: 1 dijete do 6 godina na osnovnom krevetu sa roditeljima ima 100 % popusta!

    Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina stoga savjetujemo provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona, i to mailom na reservations@remisens.com ili telefonom na 051 710 444.

    Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na reservations@remisens.com ili telefonom na 051 710 444 uz predočenje koda kupona.

    O hotelu Istra***

    Smart Selection Hotel Istra (3*) u Opatiji nudi smještaj na samom moru, a kratka šetnja opatijskom glavnom ulicom dovest će vas do centra grada. Poznato opatijsko obalno šetalište Lungomare dužine 12 kilometara također vodi do centra uz samu obalu i prekrasne poglede na more. Zahvaljujući svom položaju, hotel je idealan za goste koji žele biti blizu središta zbivanja, ali istovremeno vole mir i privatnost.

    Vlastita plaža i unutarnji bazen s grijanom morskom vodom glavni su aduti ovog economy opatijskog hotela sa 130 soba. Bistro na plaži i vanjska terasa izvrsna su mjesta za lagano jelo ili osvježavajuće piće. Iz jelovnika posebno valja naglasiti svježe lokalne plodove mora i izvrsnu vinsku kartu. Ni ovdje ne treba zaboraviti prekrasan pogled na more (uz moguću nadoplatu za Superior sobu s pogledom na more) koji dodatno uljepšava iskustvo boravka u ovom hotelu.

    Smart Selection Hotel Istra – Opatija: neprocjenjiva ljepota Jadranskog mora po prihvatljivoj cijeni.