BIOGRAD - ljetovanje u špici sezone! 4 dana / 3 noćenja sa ALL INCLUSIVE uslugom u Hotelu Adria, sve za dvije osobe po super cijeni! Kuponi vrijede od 17.07. do 20.08.'16. i mogu spajati!

37 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 7 godina gratis smještaj u hotelu! Ponuda se može iskoristiti od 17.07. do 20.08.2016.!


Ponuda ukključuje: 4 dana / 3 noćenja u klasik sobama Hotela Adria u Biogradu sa ALL INCLUSIVE uslugom, sve za 2 osobe od 17.07. do 20.08.2016.


ALL INCLUSIVE usluga uključuje: 

buffet doručak, buffet ručak i buffet večera s pićem uz obroke u restoranu (gazirana i negazirana bezalkoholna pića i sokovi, voda, pivo, stolno vino, domaća alkoholna pića); 

popodnevni snack 15:00h-17:00h (kava, čaj, keksi, grisini, sladoled za djecu prema tjednom rasporedu); 

piće na all inclusive baru, uz vanjski bazen, svaki dan 10:00h-23:00h (pivo, vino, gazirana i negazirana bezalkoholna pića i sokovi, domaća alkoholna pića –posluživanje u plastičnim čašama).


Ponuda dodatnio uključuje: Hotelski animacijski program (tijekom sezona IV, V,VI i VII): mini klub za djecu od 01.07. – 31.08. , te animacija za odrasle svaki dan, osim subote, večernja animacija za odrasle .


Hotel Adria

Nalazi se u prekrasnoj borovoj šumi, udaljen 350 metara od glavne biogradske plaže Soline i 800 metara od strogog centra Biograda.


Hotelski sadržaji:

208 soba (od toga 140 classic i 68 superior)

sve sobe su klimatizirane: imaju balkon, tuš, WC, minibar, telefon, satTV

pansionski buffet restoran

aperitiv bar s terasom

bazen – dva vanjska i unutarnji

wellness (sauna, slane sobe, finska sauna, inhalacije, masaže, pedikura, manikura i ostali beauty programi)

kongresne dvorane – velika 170 mjesta i dvije male cca 20 mjesta

natkrivena polivalentna sportska dvorana

mjenjačnica

parking veliki ograđeni i parking sa video nadzorom ograničen broj mjesta (uz nadoplatu)

besplatan Wi-Fi pristup internetu u lobby-u hotela

Gastro

U restoranu hotela Adria dnevno se nudi veliki izbor jela, autohtone domaće i internacionalne kuhinje, vodeći računa o potrebama, navikama i željama gostiju.

Hotelski restoran je kapaciteta 250 sjedećih mjesta, klimatiziran je, a zajedno sa otvorenom terasom kapaciteta 120 mjesta, idealno je mjesto za pružanje svih vrsta ugostiteljskih usluga.

U predvorju hotela nalazi se aperitiv bar, kao idealno mjesto za ispijanje prve jutarnje kave i čitanje dnevnih tiskovina.

Uz predhodnu najavu na recepciji možemo ponuditi:

vegetarijansku prehranu

posebnu prehranu za dijabetičare

mogućnost narudžbe lunch paketa


“Nema iskrenije ljubavi od ljubavi prema hrani.”

George Bernard Shaw

Sport i rekreacija

Hotel Adria zbog bogate ponude za opuštanje i rekreaciju upravo je po mjeri sportaša rekreativaca, a u njemu svu potrebnu udobnost nađu  i profesionalni sportaši. U hotelu su na raspolaganju sportski jelovnici, prostori za analizu treninga. Hotel je smješten u okruženju svježeg i čistog zraka, u blizini se naleze rekreativne i biciklističke staze.

polivalentni teren (nogomet, rukomet, košarka…)

odbojkaški teren

fitness dvoranu

bučalište


Kad ste već u Biogradu na Moru....

Grad u središtu Jadrana doslovce je obećana zemlja za ljude željne uživanja u kristalno bistrom Moru koji preferiraju dinamičan i zanimljiv odmor. Zbog takvih gostiju, Biograđani su izgradili moderan tenis centar, a u ponudu uveli brojne druge sportsko rekreativne sadržaje: aquagan, skijanje na vodi, surfing, pedaline, odbojka na pijesku, rent a boat, ronjenje, košarka, rukomet, boćanje, mini golf, mali nogomet itd. Kupanje u čistom i bistrom Moru moguće je samo stotinjak metara daleko od centra grada, gdje se prostiru nepregledne šljunkovite i pješčane plaže s brojnim sadržajima u sjeni stoljetnih borovih šuma, a za one koji više vole osamu, preporučujemo pošumljene otočiće u Pašmanskom kanalu. 

U Biogradu svatko može naći plažu prema vlastitom ukusu ili uzrastu.


Izleti


Budući da se nalazi negdje na polovici puta između najsjevernijeg i najjužnijeg ruba hrvatskog dijela Jadranskog mora, grad Biograd predstavlja idealnu polazišnu točku za istraživanje okolice, ali i udaljenijih atrakcija duž čitave obale. Već u samoj bližoj okolici nalaze se čak tri nacionalna parka, dva parka prirode, te nekoliko povijesnih gradova što pruža bezbroj mogućnosti za istraživanje.

Krenete li sjeverno od Biograda naići ćete na povijesne gradove Zadar i Nin. Zadar, koji u svojoj staroj gradskoj jezgri čuva brojne povijesne znamenitosti, nazivaju „gradom muzejom“. Zaštitni znak Zadra je predromanička crkva Sv. Donata iz 9. stoljeća, smještena na rimskom forumu koji datira još u 1. stoljeće prije Krista, no Zadar ima i moderne atrakcije poput Morskih orgulja i  Pozdrava suncu, koje svojom glazbom i bojama uvijek iznova oduševljavaju posjetitelje.

Nešto sjevernije je povijesni gradić Nin u kojem je „najmanja katedrala na svijetu“, jedinstvena crkvica iz 9. stoljeća koja je služila i kao sat i kalendar, a tu su i brojne druge vrijedne znamenitosti. Sjevernije uz obalu, na južnom dijelu velebitskog masiva prostire se nacionalni park Paklenica, omiljena destinacija planinara i slobodnih penjača, ali i svih zaljubljenika u prirodu.

Još sjevernije, u kontinentalnoj regiji Lici, nalazi se jedno od najbajkovitijih mjesta u Hrvatskoj. To su Plitvička jezera, šesnaest kaskadno poredanih tirkiznih jezera, koja se u bogatim slapovima prelijevaju jedno u drugo. Zahvaljujući prirodnom fenomenu taloženja sedre,  zbog čega su nastala ova jezera, te zbog njihove iznimne ljepote, UNESCO ih je uvrstio na svoj popis svjetske baštine.

Južno od grada Biograda nalazi se povijesni grad Šibenik s jednom od najljepših katedrala uopće. Najznačajniji dijelovi ove katedrale izgrađene u potpunosti od bijelog bračkog kamena tijekom 15. i 16. stoljeća, filigranski su rad znamenitog kipara i klesara Jurja Dalmatinca. Zbog svoje iznimne ljepote i vrijednosti katedrala je uvrštena na UNESCOvu listu svjetske kulturne baštine.

U zaleđu grada Šibenika prostire se još jedan prirodni dragulj, nacionalni park Krka, koji duž toka istoimene rijeke niže jedinstvene prizore prostranih jezera, zaglušujućih pjenastih slapova, kaskada i mirnih tokova, a sve to začinjeno šarmantnim rekonstrukcijama tradicionalnog načina života stanovništva ovog kraja.

U zaleđu grada Biograda prostire se Vransko jezero, park prirode i prirodni ornitološki rezervat, stanište velikog broja rijetkih ptica močvarica.

U akvatoriju ispred grada Biograda prostire se nacionalni park Kornati, koji s oko 150 otoka, otočića i hridi čini otočno najbrojniju skupinu na Sredozemlju. Osim toga, Kornati obiluju prirodnim fenomenima poput morskih klifova i pećina, a stanište su velikog broja rijetkih biljnih i životinjskih vrsta. Zbog svoje jedinstvenosti iznimno su cijenjeni među nautičarima.

Sjeverni susjed Kornata, Dugi otok, krije u svom jugoistočnom dijelu još jedan prirodni biser. To je park prirode Telašćica koja obuhvaća nekoliko prirodnih fenomena, od najzaštićenije uvale na Jadranu, preko visokih strmih stijena koje se uzdižu i do 200 metara nad morem, pa do slanog jezera ljekovitih svojstava.

U Biogradu posluje veći broj agencija koje organiziraju izlete na ove destinacije, a neki od brodova koji voze izletnike u NP Kornati  i PP Telašćica usidreni su ispred gradske rive.

ODMAH nakon kupnje kupona bavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@hoteladria.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.