VIKEND U BUDIMPEŠTI!!! Nezaboravan provod u Budimpešti uz prijevoz autobusom iz Zagreba i 2 noćenja s doručkom u hotelu 4* za samo 595kn! Izaberite između 2 termina polaska! GARANTIRANO!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije nego što stisnete KUPI izaberite termina polaska! Polazak iz Zagreba u 05:00 sati (autobusni kolodvor, peroni 502-506)! Moguća doplata za Polazak iz Rijeke 200 kn /osobi uz prethodnu najavu u agenciji!

Ponuda uključuje: Calypso - BUDIMPEŠTA - 3 dana / 2 noćenja uz smještaj u hotelu 4****, s posjetom Balatonu i „mađarskom Versailles-u“ dvorcu Gödöllo GARANTIRANO PUTOVANJE za samo 595 kn! 


2 opcije datuma:

Opcija 1) 13.-15.08.2016.  RASPRODANO!!!

Opcija 2) 09.-11.09.2016.

Moguća doplata za Polazak iz Rijeke 200 kn /osobi uz prethodnu najavu u agenciji!

Cijena uključuje: prijevoz autobusom prema programu putovanja, 2 noćenje s doručkom (švedski stol) u dvokrevetnim sobama u hotelu 4*, razgledi prema programu, turističkog pratitelja tijekom cijelog puta, jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana.

Cijena ne uključuje: vožnja brodom po Dunavu 10 €, večera u čardi uz folklorni program 25 €, ulaznice za dvorac Gödöllo 10 €, ručak na dan povratka u Kukorica čardi 12 € (turistički menu), putno osiguranje, osiguranje od otkaza 2,75% od ukupne cijene aranžmana, min premija iznosi 50 kn - može se ugovoriti i uplatiti prilikom prve uplate.

Doplate: smještaj u jednokrevetnoj sobi 250 kn. 

Važno: smještaj u 1/1 sobama i trokrevetnim sobama (1/2+pomoćni ležaj): na upit.

ODMAH nakon kupnje kupona provjeriti slobodne termine u agenciji na br.tel.: 01/4825-045, a po primitku kupona obavezna rezervacija sa KOD-om i ID-em sa kupona na e-mail: info@calypsozagreb.com (minimalno 7 dana prije putovanja).

Polasci: 13.08.–15.08. i 09.09.-11.09.

Program putovanja: 

1 DAN Zagreb – BALATON – BUDIMPEŠTA 

Polazak iz Zagreba u 07:30 sati (autobusni kolodvor, peroni 502-506). Vožnja prema jezeru Balaton uz usputna kraća zaustavljanja radi odmora. Posjet obali Balatona, mađarskog „mora“ uz kraću pauzu u živopisnom Siofoku, najvećem gradu i turističkom centru uz kraći razgled grada. Slobodno vrijeme za šetnju i kavicu uz jezero. Nastavak prema Budimpešti. Po dolasku odlazak do najviše točke Budimpešte – brda Gellért sa spomenikom Slobode koji se vidi iz svih dijelova grada, i gdje se nalazi Citadela, stara budimska utvrda s koje se pruža panoramski pogled na Budim, Peštu i Dunav ... Odlazak do hotela i smještaj. Nakon kraćeg odmora fakultativni odlazak na tipičnu mađarsku večeru u Čardu - večera na kojoj ćete vidjeti njihov tradicionalan ples, jesti njihovo najpoznatije jelo - gulaš (koji se peče) i uživati u ciganskoj muzici koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

2 DAN BUDIMPEŠTA

Doručak. Odlazak u poludnevni razgled grada autobusom i pješice: prvo idemo na BUDIM gdje se nalazi Kraljevska palača, crkva sv. Matijaša i Ribarska tvrđava s vjerojatno najljepšim pogledom na Budimpeštu i njene mostove, kojih ima čak 8, a najstariji ali i najljepši je Lančani most preko kojeg se spuštamo u PEŠTU odnosno na peštansku stranu do najljepšeg neogotičkog dragulja, zgrade Parlamenta s oko 700 prozora – bazilike sv. Stjepana – nekoliko ulica dalje je najveća sinagoga u Europi – Trg heroja, najveći trg u Budimpešti sagrađen u čast 1000 godina postojanja mađarske države s Milenijskim spomenikom i kip anđela Gabrijela – avenije Andrassy, najljepša gradska ulica s Operom – gradski park tj. Varosliget... Slobodno poslijepodne, sjednite u crveno-zlatnu baršunastu unutrašnjost legendarne slastičarnice Gerbeaud na trgu Vörösmarty, popijte kavu i uživajte u najboljim kolačima (doboš ili esterházy torti i nezaobilaznim žarbo šnitama). Navečer fakultativni odlazak na jednosatnu vožnju Dunavom (uz doplatu), a ovdje su slike predivne, a slike govore tisuću riječi, osjećat ćete se kao u bajci... Povratak u hotel. Noćenje.


3 DAN BUDIMPEŠTA – GÖDÖLLÖ – Zagreb

Doručak i odjava iz hotela. Odlazak do obližnjeg gradića Gödöllö u kojem se nalazi najimpozantnija barokna građevina Mađarske, dvorac Gödöllö ili često nazvan „mađarski Versailles“. U II. polovici 19 stoljeća dvorac je bio rezidencija kraljice Elizabete i Franza Josepha. Razgled ovog prekrasnog dvorca otvoriti će nam vrata kraljevskog apartmana, te ostalih prostorija u kojemu je Sissi rado boravila (uz doplatu). Slobodno vrijeme za šetnju dvorskim parkom u kojem se nalazi statua kraljice Elizabete koja je često znala naglasiti kako više voli život u ovom dvorcu nego li u carskom Beču. Povratak prema Hrvatskoj s mogućim stajanjem za ručak u čardi (uz doplatu). Očekivani dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.