TUHELJ - Uživajte na termalnoj rivijeri Tuheljskih toplica na preko 5000 m2 vodenih površina uz 2 ili 5 noćenja u Apartmanima Tuheljske, za 2 osobe već od 715 kn! Kupon vrijedi do 28.08.'16.!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posebna ponuda: kod vlasnika možete kupiti karte za cjelodnevno kupanje bez obzira na vikend ili tjedan za samo 50 kn! Probudi morske osjećaje u sebi u vanjskom bazenu s valovima samo 200 m od bazena!!! 1 dijete do 6 godina besplatno!!! Kupon vrijedi isključivo za datum 28.08.'16.!

Ponuda ukljčuje: Uživancija na termalnoj rivijeri Tuheljskih toplica u prekrasnim Apartmanima Tuheljske 

Opcija 1) 3 dana/ 2 noćenja za dvoje + 2 karte za cjelodnevno kupanje na rivijeri Tuhelj za samo 715 kn !!!

Opcija 2) 6 dana /5 noćenja za dvoje za samo 1349kn!!!

Posebna ponuda: kod vlasnika možete kupiti karte za cjelodnevno kupanje bez obzira na vikend ili tjedan za samo 50 kn!

Opcija 2 vrijedi isključivo od nedjelje do petka 

Kuponi se mogu spajati!

1 dijete do 6 godina besplatno!!! 

Kupon vrijedi do 28.08.'16.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezno se javiti u vlasniku  na info@apartmani-tuheljske.com ili  0992886736, uz KOD i ID kupona po primitku.

Apartmani Tuheljske ****

Apartmani "Tuheljske" nalazi se u Tuheljskim Toplicama samo 40 km od Zagreba i 50km aerodroma Pleso. Gostima su na raspolaganju dvije moderno uređene smještajne jedinice. U neposrednoj blizini je i atraktivan vodeni planet Termi-Tuhelj koji obiluje bazenskim i Spa sadržajima za sve generacije

Apartman 1

Ova smještajna jedinica se nalazi u prizemlju i obuhvaća: spavaću sobu s francuskim ležajem 200x160 cm, kupaonicu s wc-om, tuš kadom i podnim grijanjem, kuhinja s pećnicom, hladnjak sa zamrzivačem, grijačom pločom te perilicom posuđa, blagavaonicu, dnevni boravak s trosjedom koji se ujedno pretvara u ležaj dimenzije 200x170 gdje spavaju dvije osobe. U istom prostoru se nalazi i veliki LCD TV 40" sa preko 150 programa. Toj smještajnoj jedinici pripada i 40 m2 terase s integriranom pečenjarom za roštilj, peku ili sl. te veliki hrastovi stol za 12 osoba. Na tom prostoru je i privatna zbirka starih stvari. Apartman ima centralno grijanje sa podnim grijanjem kupaonice, klima uređaj i sef za dragocjenosti. Apartman je novo-opremljen prema visokim standardima za Apartmane sa ****.

Apartman 2

Ova smještajna jedinica se nalazi na prvom katu i obuhvaća: spavaću sobu s francuskim ležajem 200x160 cm, kupaonicu s wc, tuš kadom i podnim grijanjem, kuhinja s pećnicom, hladnjak sa zamrzivačem, grijačom pločom te perilicom posuđa, blagavaonicu, dnevni boravak s trosjedom koji se ujedno pretvara u ležaj dimenzije 200x170 gdje spavaju dvije osobe.  U istom prostoru se nalazi i veliki LCD TV 40"sa preko 150 programa. Toj smještajnoj jedinici pripada i 10 m2 balkona na kojem se nalazi caffe stol i stolice. Po dogovoru se koristi zajednička pečenjara za roštilj ili peku u prizemlju objekta. Apartman ima centralno grijanje sa podnim grijanjem kupaonice, klima uređaj i sef za dragocjenosti. Apartman je novo-opremljen prema visokim standardima za Apartmane sa ****.