[ZAGREB/RIJEKA/OSIJEK] Do FIT forme uz super akciju Crnog Jaja i Laser Centra Trinity u čak 3 grada! Kavitacija i novitet na hrvatskom tržištu Cryoslim gel za samo 99 kn umjesto 400 kn!

96 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

2 vrhunska tretmana mršavljenja u 1 dolasku! Ultrazvučna kavitacija i Cryoslim dovode Vaše tijelo do super forme, bez celulita i viška kilograma! Prije kupnje kupona odaberite između 3 grada! Kupon vrijedi isključivo do 05.09.'16.!

Ponuda uključuje: Laser centar Trinity Zagreb, Rijeka ili Osijek - 2 tretmana u jednom dolasku za mršavljanje i uklanjanje celulita za 99 kn! 


Cijena uključuje: čak 2 vrhunska tretmana mršavljenja sa novitetom na hrvatskom tržištu Cryoslim gelom koji uklanja celulit!


Prije kupnje kupona, izaberite grad:

 Opcija 1 Zagreb - 2 tretmana mršavljenja i eliminacije celulita za 99 kn! 097/772-0086 (Zagreb). 

Opcija 2 Rijeka - 2 tretmana mršavljenja i eliminacije celulita za 99 kn! 098/933-0992 (Rijeka).

Opcija 3 Osijek - 2 tretmana mršavljenja i eliminacije celulita za 99 kn! 095/730-2824 (Osijek)

Opcija 1 Zagreb uključuje: 1 x kavitacija, 1 x Cryoslim tretman za 99 kn! 

Opcija 2 Rijeka uključuje: 1 x kavitacija, 1 x Cryoslim tretman za 99 kn! 

Opcija 3 Osijek uključuje: 1 x kavitacija, 1 x Cryoslim tretman za 99 kn! 


Kupon se može iskoristiti isključivo u jednom gradu - Zagrebu, Osijeku ili Rijeci!

Kupon vrijedi isključivo do (prvi dolazak) 05.09.'16.

Ponuda vrijedi i za žene i za muškarce.

ODMAH po primitku kupona, najava 3 dana unaprijed na tel. 097/772-0086 (Zagreb),  098/933-0992 (Rijeka),  095/730-2824 (Osijek) uz KOD i ID kupona po primitku.


Ultrazvučna kavitacija + Cryoslim = tijelo bez celulita i viška kilograma! 

Ultrazvučna kavitacija + Cryoslim tretman bedra ili trbuha ili dijela tjela po izboru


Hladna metoda za mršavljenje, razgradnju masnih naslaga i celulita!

Tretman se može primjenjivati na cijelom tijelu!

            Preporučuje se 4-6 tretmana u seriji!

Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama!!!

Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! 

Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. 

Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.


Cryoslim je hladna metoda za mršavljenje, razlaganje masnih naslaga i celulita. Vrlo je korisna kod osoba koje imaju izražene vene, jer pored utjecaja na topljenje masnih naslaga, pomaže povlačenju vena i kapilara. 


Anticelulit cryo pakiranje ima za cilj da stimulirajući krvnu i limfnu cirkulaciju omogući oslobađanje celulita iz kapsule i da ga izbaci iz organizma. Profesionalnim anticelulitnim pakiranjem se postiže sinergijski efekat jer će aktivne supstance biti višestruko bolje apsorbirane kada se kombiniraju sa prethodnim tretmanom. Aktivne supstance će podstići razmjenu materija, ubrzati mikrocirkulaciju i uklanjati toksine.


U toku tretmana ciljano se hlade masne ćelije bez ikakvih posljedica na kožu ili druga okolna tkiva. Tretman se može primjenjivati na cijelom tijelu! Pokazalo se da je ovaj postupak posebno dobar u tretmanu lokaliziranih masnih naslaga na trbuhu, preponama, unutrašnjim stranama bedara, nadlakticama i leđima.

Tretmani su neinvazivni i bezbolni! 

Preporučuje se 4-6 tretmana u seriji. 

           Tretmane je pogodno raditi u kombinaciji sa anticelulitnim tretmanima (npr. ultrazvučna kavitacija ili anticelulitna masaža…), radi bržeg efekta.