Izbrišite bore ili povećajte svoje usne! 1ml hyalurona "TEOSYAL" u suradnji sa Dr. Vivianom Kalmar u dentalnoj ordinaciji Vividenti - Kalmar Implant Dentistry u Rijeci i Dramlju super povoljno!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zone koje možete popuniti ili korigirati hijaluronskim filerima poznate svjetske marke "TEOSYAL": povećanje usana, popunjavanje "peglanje" nazolabijalnih bora, marionetskih bora, pušačkih bora i glabelarnih bora! Kupon je iskoristiv do 28.08.2016.!


Ponuda uključuje: VIVIDENTI-KALMAR IMPLANT DENTISTRY ordinacija za dentalnu medicinu i estetiku lica - Hyaluron 1 ml marke Teosyal za područje po izboru i za samo 1499 kn!!!


TEOSYAL Ultra Deep

Ultra Deep je proizvod koji je posebno dizajniran za tretiranje volumena i ubrizgava se pomoću fine 27G igle, injekcija nije traumatična za pacijenta i ne zahtijeva rez.

Jako umrežen, TEOSYAL Ultra Deep optimizira svoje rezultate dugoročno: top-up tretman, zahtijevajući manje injekcije, preporuča se ponavljanje  nakon 9 do 12 mjeseci.

S TEOSYAL Ultra Deep mogu se stvoriti ili vratiti licu volumen, poboljšati konture lica, tretirati duboke bore debele kože, ukloniti kožne nabore, ispraviti manje ptoze i vratiti izvorne krivulje lica.


TEOSYAL Kiss

Usne mogu biti teško područje za tretiranje zbog njihove mobilnosti i guste mreže krvnih žila, tako da one zahtijevaju specijalno razvijen proizvod. TEOSYAL Kiss je ekskluzivna, inovativna gel formula za liječenje osjetljivog područja oko usana.

TEOSYAL Kiss je  jako umrežen kako bi se dobio proizvod koji je otporan na uništavanje, jamči optimalan životni vijek,Top-up tretman, zahtijeva manje injekcije, preporuča se ponavljanje aplikacije nakon 6 - 9 mjeseci.


TEOSYAL Deep Lines

TEOSYAL  Deep Lines je vrlo viskozan proizvod koji se  preporuča za punjenje dubokih bora lica, kao što su nazolabiljalni nabori, vertikalna linija usana, itd.

Ovisno o dubini bora koje se tretiraju, ponekad je potrebna dvostruka aplikacija kako bi se postigli optimalni rezultati.

TEOSYAL Deep Lines top tretman, zahtijeva manje injekcije, preporuča se ponavljanje aplikacije nakon  6-9  mjeseci.


Teoxane proizvodi TEOSYAL, vodeći brand, niz od sedam proizvoda koji mogu vratiti volumen lica, redefinirati i povećati usne, popraviti kožne depresije i revitalizirati dermis.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na br. tel. 385(0)51 786 713 ili na br.moba: 091 1788 023, uz KOD i ID kupona po primitku.