JADRANOVO - ljetujte pokraj Crikvenice! Savršen odmor uz 2 ili 5 noćenja za 2 osobe u lijepim apartmanima udaljenim samo 400 m od mora već od 499 kn! Kupon vrijedi 28.08.-18.09.'16.!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kuponi se mogu spajati! Dodatni ležaj se naplaćuje 50 kn/dan. Djeca do 3 godine GRATIS! Kućni ljubimci dozvoljeni bez nadoplate!


Ponuda uključuje: Farus Travel - apartmani  Jadranovo 3 ili 6 dana samo 400 m od mora već od 499 kn!


Prije kupnje izaberite:

Opcija 1) 3 dana/2 noćenja za dvoje za samo 499 kn!

Opcija 2) 6 dana/5 noćenja za dvoje za samo 999 kn!



Kućni ljubimci DA bez nadoplate, WI fi- NE, Parking DA

Check in od 13.00h - Check out do 11.00h

Djeca od 3 god. gratis, od 12 god. plaćaju punu cijenu!

Dodatni ležaj se naplaćuje 50 kn/dan.

Pušenje je dozvoljeno u apartmanu!

Kuponi se mogu spajati!  

Kupon vrijedi 28.08.-18.09.2016.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda termina na br.tel.: +385 91 565 18 49 ili +385 95 900 92 81 ili  e-mail: farus_travel@yahoo.com, uz KOD i ID kupona po primitku. 

Apartmani i sobe nalaze se  u Jadranovu. Intiman i dopadljiv zakutak Crikveničke rivijere.Ovi apartmani i sobe smješteni su u mirnom dijelu Jadranova. Kuća je okružena zelenilom i pruža predivan pogled sa terase na otok Krk i more.

Opremljenost:

APARAT ZA KAVU

BICIKLISTIČKA STAZA

DOZVOLJENO PUŠENJE

GARAŽA

GRIJANJE

HLADNJAK

IZLETI

JAHANJE

KUĆNI LJUBIMCI

KUPAONICA

PARKING

Jadranovo

Ovo malo turističko mjesto udaljeno je samo devet kilometara od popularnog mediteranskog ljetovališta Crikvenice.

Smješteno na sunčanoj sjevernojadranskoj obali, Jadranovo je prepoznatljivo po svojim brojnim plažama, romantičnim, osamljenim uvalama te kristalno čistom moru, a svojevrsni prirodni fenomen je i ljekovito blato u uvali Lokvišća. Za turističku privlačnost ovog primorskog gradića, pored prirodnih ljepota kojima obiluje, zaslužni su i njegovi gostoljubivi stanovnici, odlična gastronomska ponuda te brojni zabavni događaji poput tradicionalnih ribarskih fešta koje se organiziraju tijekom ljeta.

Iako Jadranovo ne raspolaže s hotelskim kapacitetima zahvaljujući privatnom smještaju, u moderno uređenim sobama i apartmanima, može boraviti i do tri tisuće gostiju. Stoga nam je želja da na ovim stranicama pronađete sve informacije vezane uz naše mjesto i njegovu turističku ponudu te da u Jadranovu provedete ugodan i nezaboravan odmor.