Uživajte u prirodnim ljepotama Slovenije! Crno Jaje i Smart Travel vode Vas da upoznate Mozirski gaj i Logarsku dolinu uz prijevoz autobusom za samo 149 kn! Polasci 13.08. i 24.09.'16.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb, peroni 502-506, u 06.15h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 06.30h prema LAŠKOM!

Ponuda uključuje: Smart Travel - Mozirski gaj i Logarska dolina za 149 kn! 


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije datuma:

Opcija 1) 13.08.2016. otkazano!

Opcija 2) 24.09.2016.


PROGRAM PUTOVANJA:

Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb, peroni 502-506, u 06.15h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 06.30h prema LAŠKOM. Vožnja kroz Sloveniju uz kraća zaustavljanja, prema potrebi grupe. Dolazak do parka MOZIRSKI GAJ, koji se prostire na više od sedam hektara površine na desnoj obali Savinje. Ovdje možete vidjeti uređene travnjake, cvjetnjake, park i obilje ukrasnog grmlja; dok voda, brojni etnografski predmeti (seoska kuća, kovačnica, pčelinjak, mlin, žitnica) na temu seoskog života i obilje životinja doprinose opuštanju u ovom okruženju. Nakon samostalnog istraživanja parka, okupljanje grupe i polazak prema KAMNIŠKO - SAVINJSKIM ALPAMA, odnosno do LOGARSKE DOLINE. 

Jedna od od ukupno tri ledenjačke doline u području Solčavskog kraja dužine 7 km poznata je kao jedna od najljepših alpskih dolina u Sloveniji okružena planinskim vrhovima koji se uzdižu preko 2000 metara. Ujedno je poznata kao klimatsko lječilište zahvaljujući svom geografskom položaju i bujnim zelenilom kojim je okružena. Po dolasku, obilazak Logarske doline u pratnji lokalnog vodiča sve do impozantnog slapa RINKA. Slobodno vrijeme za osvježenje, uživanje u prirodi, fotografiranje,... Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te polazak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto dolaska je predviđen u večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, licenciranog pratitelja, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, organizacije i prodaje, PDV


CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, karte javnog prijevoza, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje


NADOPLATE:

- ulaznica Mozirski gaj: 5,00 €

- ulaznica Logarska dolina uz stručno vodstvo: 6,00 €


NAPOMENA: ponijeti udobnu odjeću i obuću, prilagođenu boravku u prirodi i pješačenju. U slučaju predviđenog lošeg vremena, agencija zadržava prao promijene termina polaska!