Super ljetni paket mršavljenja u ZAGREBU! Crno Jaje i Eves Home donose Vam paket mršavljenja od čak 3 vrhunska tretmana za samo 99 kn! Kuponi su iskoristivi do čak 05.09.'16.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rješite problem viška kilograma te se osjećajte ponovo fit, pomlađeno i zanosno! Smršavite uz čak 3 ljetna tretmana: vakum sa infracrvenim svjetlom, tripolarni rf za za podizanje stražnjice i bedara i limfnu drenažu uz 55% popusta!


Ponuda uključuje: Eves Home - 3 tretmana za ljeto bez celulita po senzacionalnoj cijeni od 99 kn!!!


Cijena uključuje: 

1x vakum sa infracrvenim svjetlom 30 min, 

tripolarni rf za za podizanje stražnjice i bedara 30 min + 

limfna drenaža u trajanju 60 min!


RADIOFREKVENCIJA 

Tretman radiofrekventnom strujom djeluje na kožu tako da dubinski zagrijava tkivo, dok se površina kože ne zagrijava do istog stupnja kao unutrašnjost, potiče regeneraciju kolagena i elastina, koristi se za brzo, efektno i bezbolno pomlađivanje i zatezanje kože


Limfna drenaža 


radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.


Kupon je iskoristiv do 05.09.2016.

ODMAH po kupnji kupona obavezna narudžba ili minimalno 2 dana ranije na br.tel. 01 65 35 295 uz KOD i ID kupona po primitku.