[ZAGREB] NOVO na hrvatskom tržištu!!! Slim VIP studio donosi Vam 1 tretman ultrazvučne 6 -terostruke kavitacije, 1 tretman aparaturne limfne drenaže + VIBRO PLATE 15 min za 299 kn!!!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Super brza ponuda za garantirano mršavljenje!!! 1 tretman ultrazvučne kavitacija sa 6 sonda koje razbijaju masne naslage, 1 tretman aparaturne limfne drenaže i VIBRO PLATA 15min uz 65% popusta! Do 3 cm manje u samo 1 dolasku!! Kupon se može iskoristiti do 31.08.2016.!


Ponuda uključuje: Super brza ponuda za garantirano mršavljenje do 3 cm manje u samo 1 dolasku, sa čak 6 kavitacijskih glava koje razbijaju masne naslage za 299 kn!!!


Cijena uključuje 3 tretmana: 

1 tretman ultrazvučne kavitacije sa 6 -sonda novitet na hrvatskom tržištu (u 1 tretmanu tretiraju se tri zone odjednom npr. trbuh, bokovi i unutarnja i vanjska strana bedara)

1 tretman aparaturne limfne drenaže +  

VIBRO PLATE 15 min koji apsolutno zamjenjuje 90 min treninga!


Razmak između dva tretmana treba biti najmanje 4-7 dana.

ODMAH po kupnji kupona obavezna prethodna rezervacija termina ili minimalno 1 dan ranije na br.tel.: 098 221 062, uz KOD i ID kupona po primitku.


TRETMAN ULTRAZVUČNE KAVITACIJE  VIP LINE


Ultrazvučna liposukcija ili kavitacija najnovija je metoda brzog uklanjanja masnih naslaga

• na trbuhu 

• bokovima

• koljenima

• stražnjici 

• nadlakticama

Ovaj brzi i bezbolni tretman provodi se ultrazvukom niskih frekvencija.Uređaji VIP Line  je najnoviji modularni računalni sustav za korekciju  topljenja masnog tkiva.

Uređaj je odobren od Ministarstva zdravstva  za razliku od većine drugih aparata daje vrhunske rezultate podešen na 1 Mhz, djelujući na dubini od 1-2 cm ne dopirući do kostiju i ne šteteći  organima i mekim tkivima.

Kavitacija je prirodna pojava koja se događa na nižim frekvencijama  ultrazvuka. Ultrazvučno polje stvara energiju  u obliku topline i tlakom ultrazvučnog  vala stvara mjehuriće u tekućini, koja postupno raste što razbija membranu masne stanice.

Kako membrane masnih stanica nemaju strukturnu sposobnost da izdrže vibracije, utjecaj kavitacije lako ih razbija, a pritom ne štete  krvožilnom, živčanom, mišićnom sustavu  i ostalim mekim  tkivima. Nakon razbijanja  masnih stanica, masnoća u obliku triglicerida ispušta se u međustaničnu tekućinu, gdje se enzimski  metaboliziraju na glicerol i slobodne masne kiseline. 

U vodi topiv glicerol se apsorbira u krvotok i koriste kao izvor energije, dok se netopive slobodne masne kiseline  obrađuju u jetri  kao svaka masna kiselina iz hrane.


 U 40-minutnom tretmanu tretiraju se dijelovi na kojima se žele smanjiti masne naslage. Kožu na tim dijelovima premazujemo gelom za poboljšanje provodljivosti, tj. pokretljivosti tretmanske sonde. 

Budući da organizmu treba vremena da preradi i eliminira oslobođene masne kiseline, razmak između dva tretmana treba biti najmanje 7 dana. Najčešće su potrebna tri do pet tretmana, no rezultati su uglavnom vidljivi već nakon prvog. 

Mogu li očekivati bilo kakve nuspojave?

Iako su studije pokazale  da je kavitacija  sigurna ne preporučuje se  primjenjivati na  klijentima s akutnim bolestima, poremećenom funkcijom jetre, teškog krvarenja ili tijekom trudnoće.


LIMFNA DRENAŽA


Limfna drenaža je terapija kojom se stvara pritisak na limfne točke na tijelu, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina, potiče se funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti smanjenja celulit i boli koja je eventualno bila prisutna ranije kao posljedica sjedilačkog način života, stresa koji ostavljaju tragove na tijelu .Idealno je kombinirati tretman limfne drenaže sa bodywrapping tretmanom I termo dekom u svrhu liječenja celulita I masnog tkiva.


Debljina i celulit su poseban medicinski i estetski problem tijela suvremenog čovjeka, koji se uza sve preventivne mjere uspješno rješava limfnom drenažom. Limfna drenaža je, uz ostale tretmane, aktivnosti i brigu o prehrani postupak kojim se rješava niz poremećaja protoka limfe. Ovim tretmanom iz tkiva uklanjamo višak tekućine koja okružuje masne naslage. Na taj način aktivno smanjujemo količinu masnog tkiva i celulita. Limfna drenaža vrlo je učinkovita metoda kojom poboljšavamo mikrocirkulaciju, stimuliramo metabolizam i limfni sustav te ubrzavamo izlučivanje otpadnih tvari. Manji zastoji u protoku limfe događaju se svakodnevno, već i pri dužem stajanju, a veći i kompleksiji zastoji događaju se nakon operacijskih zahvata ili bolesti. Svrha limfne drenaže je da putem venskog sustava i mokraće izbaci štetne tvari iz organizma. Provodi se u tretmanima od pola sata do sat vremena. Broj tretmana u jednom ciklusu ovisi o vašim potrebama. Drenažu je poželjno provoditi svakodnevno u kombinaciji s odgovarajućim metodama poticanja cirkulacije. Najbolje rezultate postižemo kombinacijom tretmana limfne drenaže s drugim: ultrazvučnom kavitacijom i lipox tretmanima, te drugim tretmanima koje preporučujemo ovisno o vašim specifičnim potrebama.

Trajanje: 20-60 minuta


VIBRO PLATE


Vibro plate je koncept zasnovan na NASA tehnologiji i temelji se na principu stimulacije tjelesnog prirodnog refleksa kontrakcije mišića u smislu zaštite u slučaju pada ili udara. Borba protiv bolesti i prekomjernih masnih naslaga nastalih slijedom genetike, starenja, stresa, loše prehrane, okoline, prekomjernog unosa lijekova, naših navika i ponašanja, neprimjerene dijete postala je način života suvremenog čovjeka. Vibro plate  tehnologija revolucionarna je metoda vježbanja koja odgovara užurbanom tempu koje nam   moderno doba nameće .Učinak napornog dvosatnog vježbanja postižemo u samo 10 minuta. Vibracija cijelog tijela  je neinvazivna metoda pomoću uređaja koji djeluje na frekvenciji od 517 khz, za koju je utvrđeno da stimulira lučenje noradrenalina - hormona ključnog u procesu lipolize. Uz to, kao i kod svakog vježbanja, oslobađa se endorfin koji stvara dobar osjećaj, potiče hormon rasta i pomaže u oblikovanju tijela. Vibro plate tretman je cijelog tijela kojeg osjećamo kao masažu tisuću mikro rolera. Vježbanje uz Vibro plate jednostavno je i zabavno - ne iziskuje nikakav tjelesni napor. Rezultati su poboljšan oblik i tonus mišića, limfna drenaža i mikrocirkulacija i time reducirana masnoća i celulit.