Apsolutni hit svjetskih zvijezda konačno je stigao i u Zagreb!!! Slim VIP Studio- Mezoterapija derma pen tehnikom ili aparatom za elektroporaciju za samo 298 kn umjesto 700 kn!!!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite neponovljivu ponudu medicinske mezoterapije elektroporacijom bez iglica ili u kombinaciji sa DERMO PEN tehnikom koja se primjenjuje samo u ordinacijama i certificiranim mezoestetik centrima!!!


Mezoterapija je suvremena medicinska metoda kojom srednji - mezo sloj derme apsorbira aktivne supstance vrhunskih vitamina ili hijalurona koji se nanose zavisno od problematike koja se želi riješiti.

Rezultat je pomlađena i dubinski hidratizirana koža bez celulita I masnog tkiva!!!

 

Više od 85% žena ima razvijen celulit u nekom od tri stadija, posebno nakon 30-te godine. Pojava celulita nije vezana uvijek uz debljinu: mnoge žene s normalnom tjelesnom težinom imaju problem celulita, budući da se radi prvenstveno o genetskom, hormonskom i anatomskom problemu.

 

Kako se riješiti celulita?

LIPOSUKCIJA je izvrsna metoda za uklanjanje dijela masnih stanica ispod kože i popravljanje ukupnog izgleda i kontura tijela, no nije posebno učinkovita protiv celulita.


MEZOTERAPIJA je nekirurška neinvazivna metoda učinkovita kod rješavanja celulita i oblikovanja tijela. Mezoterapija uključuje apsorpciju specifične otopine vitamina, aminokiselina i lijekova u površinu kože na problematičnim dijelovima tijela.

Danas mezoterapija može po rezultatima ugroziti neke druge metode i uređaje koji su neizmjerno skuplji od mezoterapije a ponekad ne učinkoviti.

Rezultati koji se dobivaju mezoterapijom su dramatični. Nakon završenog mezoterapijskog tretmana, pacijenti primjećuju napredak u kvaliteti kože, manje neravnina na koži te značajno smanjenje celulita, mezoterapijom elektroporacijom bez iglica ili DERMO PEN-om,

 

Ponudu možete koristiti za tretiranje različitih dijelova i problema na koži:

·         Tretman liječenja celulita i masnog tkiva dijela tijela po odabiru

·         Tretman liječenja strija i ožiljaka

·         Tretman pomlađivanja lica, vrata i dekoltea

MEZOTERAPIJA DERMAPEN tehnikom je tretman vrlo je sličan učinku tretmana fraksel laserom jer direktno pokreće proizvodnju postojećeg kolagena uz posttraumatski odgovor kože da na svoj prirodni način liječi i proizvodi kolagen i elastin.

Aparatom DERMO PEN sterilnim mikro iglicama za jednokratnu upotrebu tretira  površinu kože u svrhu pomlađivanja kože prirodnim putem i apsorpcijom aktivnih supstanci razbija celulit i masno tkivo.

 

Koja je prednost mezoterapije?

Prijenos tvari direktno kroz kožu je jedini način da potrebne tvari stignu na određeno mjesto gdje je potreban njihov utjecaj.  Bez obzira koliko puta kreme nanosili na kožu ili pili razne tvari one neće nikada doći na potrebno mjesto bar ne u dovoljnoj koncentraciji. Mezoterapija je stoga je jedina metoda koja to omogućuje i kožu dubinski hrani tj daje ono što joj je potrebno na pravo mjesto.

Post trauma blagog površinskog oštećenje kože potiče kožu na  obnovu, stimulira se proliferacija kolagena u fibroblastima, stanicama koje su zaslužne za regeneraciju u zarastanju kože, i tako se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje.

Savršena je zamjena za laserke tretmane i kemijski piling koji su invazivni i iziskuju dulji oporavak.

Dermapen ima poseban vertikalni kut uboda mikroiglicama koji pospješuje efekt i pruža ravnomjernije tretira  teško dostupna mjesta.

Primjena analgetske kreme i ujednačeno perforiranje svakog milimetra kože minimalizira bol i neugodu,  vrijeme oporavka je maximaum 24 sata.

Uglavnom nije potreban oporavak nakon tretmana.

 

Rezultati su odmah vidljivi:

·          napredak u kvaliteti kože, manje neravnina na koži te značajno smanjenje celulita.

·         dubinska hidratizacija i prirodno popunjavanje  bora vitaminsko hyaluronskim koktelima

·          potiče kožu na obnavljanje i pritom postiže zatezanje i pomlađivanje kože

·         Rješava nejednakosti na koži ,smanjuje ožiljake i strije

·         naročito je pogodan za osobe koje imaju akne I upalne procese, a ne podnose klasično čiščenje istiskivanje lica,I prevencija I liječenje akni

  • lifting atrofirane kože, smanjenje vrečastih vjeđa, tamnih podočnjaka i podbratka

  • liječenje opadanja kose kod žena i muškaraca

Ukoliko ste premladi za klasičnu MEZOTERAPIJU injektiranja filera ili zazireta od igle, ovaj tretman mezoteraije je dobitna kombinacija za vas jer se nanose vrhunski kokteli koji se apsorbiraju kroz kožu.

 

Mezoterapija bez iglica aparatom za elektroporaciju koji otvara pore kako bi aktivne supstance prodrle točno u mezzo sloj.

Elektroporacija je neinvazivna i bezbolna alternativa tradicionalnoj mezoterapiji mikroiglicama izrazito komforan  tretman apsorpcije vitaminsko hyaluronskih koktela za  prevenciju ,regeneraciju i dubinsku hidratizaciju.


Jeste li znali? 

Elektroporacija je novi koncept u neinvazivnoj estetskoj medicini i predstavlja terapijski aparat visokog napona za  poboljšanje propustljivosti kože omogčava prodor vitaminsko hijaluronskih materija kroz kožu  bez povrede vanjskog sloja kože- epiderme i bez morfološke modifikacije na koži.


ELEKTROPORACIJA i foto biostimulacija bez sumnje nudi sve prednosti neinvazivnog bezbolnog podmlađivanja kože na siguran i učinkovit način i zasigurno ekonomičan za razliku od injektiranja filera. Nova tehnologija omogućava da se

Tijekom sljedećih 2 tjedna  otkriva se nova blistava koža, dubinski hidratizirana, bez upalnih procesa, nejednakosti, plićih bora, smanjene pigmentacije

 

U prostranom modernom opuštajućem ambijentu SlimVIP mezoestetik centra , educirano osoblje pregledati će vašu kožu, savjetovati i odrediti vrstu profesionalnog tretmana i prateće kućne njege u skladu sa njenim potrebama.

 

Ponuda uključuje:

Mezoterapija  vitaminsko-hijaluronskih koktela elektroporacijom ili  DERMO PEN-om.

Saznajte više na www.slimvipstudio.com