NOVO! Ljeto u idiličnoj prirodi rijeke Mrežnice! Pobjegnite od turističke gužve i vrućine u "drveni šator" u sklopu kampa Slapić uz 2 noćenja za 2 osobe + POKLON 1h najam kanua za samo 299kn!!!

48 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijeli kamp je "dog friendly", psi su dozvoljeni uz nadoplatu na recepciji - 30 kn/dan! Kupon se može iskoristiti do 01.09.'16.! Ponuda se koristi ISKLJUČIVO preko tjedna (ned-pet)!

Ponuda uključuje: 

2 noćenja za 2 osobe u drvenom šatoru na rijeci Mrežnici za 299 kn + POKLON 1h najam kanua.


Cijeli kamp je "dog friendly", psi su dozvoljeni uz nadoplatu na recepciji - 30 kn/dan

Kupon je iskoristiv do 01.09.'16.!

PRIJE kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera i provjeriti slobodan termin dolaska na e-mail: autocamp@inet.hr ili na br.tel.: 047/854 754 ili na mob.: 098/860 601, te ODMAH po kupnji potvrditi isti uz KOD i ID kupona po primitku.


Lokacija

Smješten na jednoj od najčišćih i najljepših hrvatskih rijeka, na rijeci Mrežnici, udaljen od Zagreba 50-tak km u pravcu juga, a od Karlovca svega 10-tak km. Najjednostavniji dolazak do kampa je preko grada Duga Rese gdje je potrebno skrenuti prema Senju te nakon 5 km u mjestu Belavići skrenuti ulijevo prema rijeci Mrežnici, te preko novog mosta doći u selo Mrežnički Brig gdje se i nalazi kamp.

Drveni šator i Kamp „Slapić“ obitelji Mataković smješteni su na desnoj obali jedne od najljepših hrvatskih rijeka-rijeci Mrežnici, te pružaju idealnu priliku za odmor i rekreaciju. 

U sklopu kampa nalaze se dva suvremena sanitarna čvora, atraktivan ugostiteljski objekt sa kuhinjom, nove prekrasne mobilne kućice, dječje igralište i razni sportski sadržaji.

Pridružite nam se jer odmor u našem kampu je odmor za dušu i tijelo!


Pogledajte i našu ponudu za mobilne kućice u kampu Slapić.