Najluđi provod u "gradu koji nikad ne spava"! 2 dana uz 1 noćenje sa doručkom i 1 večerom u centru grada u hotelu Kasina*** u Beogradu i na popularnom "Brodu Sava" po nevjerojatnoj cijeni od 789 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

...a uz sve to čeka Vas i koktel dobrodošlice i ljuta rakija na najluđem splavu u Beogradu - "Clubu Sava" uz živu glazbu i neponovljivog domaćina ANTU GOTOVCA koji će Vas dočekati u Vašem najluđem provodu ikad!!! Kuponi su iskoristivi do 04.09.2016. i mogu se spajati pa produžite ludi provod još koji dan ;)

Ponuda uključuje: Hotel Kasina*** i "Brod Sava"; Beograd - donose Vam najluđi provod u "gradu koji nikad ne spava" po nevjerojatnoj cijeni od 789 kn! 


Cijena uključuje: 

1 noćenje za 2 osobe sa doručkom u centru grada hotel Kasina +  

večeru "originalnog miješanog mesa " + salata + 

koktel dobrodošlice i ljutu rakiju na najluđem splavu u Beogradu - Club Sava uz živu muziku i neponovljivog domaćina Antu Gotovca koji će Vas dočekat u Vašem najluđem provodu! 


Hotel Kasina nalazi se u strogom centru grada, preko puta čuvene Terazijske česme podignute za vrijeme vladavine Miloša Obrenovića, i jedan je od najstarijih hotela u Beogradu.

Zgrada hotela "Kasina", sagrađena je oko 1856. godine, u njoj je 1918. godine kratko vreme zasjedala Narodna skupština Srbije, a do 1920. godine priređivane su predstave Narodnog pozorišta. Hotel "Kasina" sagrađen je na istom mjestu 1922.godine i tada je to bila najviša zgrada na Terazijima i jedno od najekskluzivnijih mjesta u Beogradu.

1960. godine hotel "Kasina" dobija svoj današnji izgled, i kao preteča brojnih inovacija u ugostiteljstvu i turizmu Beograda, do današnjeg dana čuva tradiciju kvalitetnog pružanja usluga kao moderan gradski poslovni hotel.


Udaljenost hotela od:

Aerodroma Nikola Tesla - 18 km

Železničke stanice Beograd - 500 m

Autobuske stanice Beograd - 500 m

Beogradskog sajma - 2 km

Restoran Brod Sava - Na fantastičnoj lokaciji, u samom srcu Beograda, na mjestu gdje se Sava ulijeva u Dunav, nalazi se jedinstveni Brod Sava.

Uz predivan pogled na Beogradskog pobjednika i Kalemegdansku tvrđavu, Sabornu crkvu i Patrijaršiju, sa naše palube možete uživati u bezvremenskoj, romantičnoj, ljubavnoj priči ovih dvaju rijeka.

Pored izvandredne pozicije broda koja omogućava neponovljiv vizualni ugođaj, na Brodu Sava se nalaze tri jedinstvene hedonističke cjeline koje će zadovoljiti sva Vaša čula i želje.

Naša jedinstvena ponuda omogućava da na Brodu Sava provedete cijeli dan, od opuštenog prijepodneva do odličnog noćnog provoda!


Jedinstvena ponuda i doživljaj Beograda sa rijeke podijeljena je u tri osnovna segmenta:

Aquarium Beach lounge Bar na palubi, Restoran Brod Sava, i u potpalublju se nalazi  Crazy Night After Hour Club.


Aquarium Beach lounge Bar:


Nalazi se na gornjoj palubi i služi za dnevni odmor i relaksaciju.

Posebno je atraktivan u ljetnom periodu, kada je naročito popularan za sunčanje a postoje i tuševi za rashlađivanje, koji upotpunjuju komfor i duži boravak na suncu.

Svim gostima je na raspolaganju velika ponuda hladnih koktela, sviježe cijeđenih voćnih sokova, vitamiskih salata i deserata, a postoji mogućnost naručivanja iz Restorana.

Za kompletan doživljaj i zabavu zaduženi su DJ-evi i aktualni hitovi House, R&B scene i muzike ’90-tih.


Restoran Brod Sava:

Restoran prepoznatljiv po jedinstvenoj gastronomskoj ponudi i velikom izboru kulinarskih specijaliteta domaće i međunarodnih kuhinja.

Za potpuni gastronomski ugođaj zadužen je međunarodni majstor kulinarstva Mr. Jan. Kuhinja je otvorena od 10-03h, a u večernjim satima osim u izvrsnoj trpezi možete uživati i u finoj atmosferi uz muziku evergreena i domaće balade.

Od 22-05h doživljaj upotpunjuje i živa muzika za koju su zaduženi Nikola Pavlović, uz pratnju Dunje Flash i plesne grupe Flash Dance.


Crazy Night After Hour Club:


Fantastična zabava se nastavlja i do duboko u noć, u potpalublju Broda Sava gdje je otvoren noćni klub Crazy Night, koji radi od 03-06h.

Pored plesačica zabavljat će Vas i Dj-evi sa internacionalnim glazbenim repertoarom R&B, House i muzike ’90-tih.

Naš facebook pogledajte ovdje: https://www.facebook.com/Club-Restoran-Brod-SAVA-241550742859738/timeline

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija za hotel na br.tel.: +381 11 323 5575 ili e-mail: booking@hotelkasina, te rezervacija za brod na br.tel.: +381 60 4145727, e-mail: 3lbrodsava@gmail.com, uz KOD i ID kupona po primitku.

Rezervacija za brod za vikend potrebna do 4 dana ranije, zbog slobodnih mjesta!