[ZAGREB] Idealna forma za godišnji odmor! Paket mršavljenja i oblikovanja tijela "SLIMDOWN" uz 4 učinkovita tretmana za skidanje masnih naslaga i razbijanje celulita u "Tajni Ljepote" uz 72% popusta!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U samo dva dolaska izgubite do 4,5 centimetara uz ljetni SLIMDOWN paket. Dovedite tijelo u idealnu formu uz 4 najučinkovitija tretmana za skidanje masnih naslaga i razbijanje celulita!!! Ponuda se može iskoristiti do 30.09.2016.!

Ponuda uključuje: Salon za oblikovanje tijela i mršavljenje "Tajna Ljepote", Zagreb - paket mršavljenja i oblikovanja tijela SLIMDOWN.


Paket se sastoji od 4 najučinkovitija tretmana:

1x 4D kavitacija

1x hexopolarna radiofrekvencija s upotrebom laserske zrake

1x bodyformer

1x vibratorna platforma


Sa čak 4 sonde integrirane u jednu veliku, 4D kavitacija omogućuje da se zahvati znatno veća površina tijela koja se želi tretirati te su stoga rezultati puno brži i učinkovitiji. Pri tome su sve 4 sonde fokusirane na zagrijavanje površinskih i dubokih slojeva kože tretirane regije i masnog tkiva u njima.


Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.


Rješite se i Vi masnih naslaga tamo gdje Vam najviše smetaju!


BODY FORMER je aparat koji niskofrekventnih strujama djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i otklanja narančinu koru.


RADIOFREKVENCIJA TIJELA je neinvezivan i ugodan tretman kontoliranog zagrijavanja dermisa i potkožnog tkiva. Ovim tretmanom se znatno poboljšava cirkulaciju i mogućnost topljenja masnog tkiva. Koristi se kod debljih slojeva jer prodire dublje. 


JESTE LI ZNALI?

Tretman razbijanja masnog tkiva 4D kavitacijom je najsuvremeniji, neinvazivni tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na trbuhu, struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama, rukama i leđima (gornji i donji dio).


U jednom tretmanu moguće je tretirati više regija a da rezultati budu
vidljivi već nakon prvog tretmana!

U profesionalnim rukama djelatnica ‘’Tajne ljepote’’ možete uživati 09-21 sati pon-pet a subotom 09-14 sati!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna prethodna rezervacija termina na telefon: 01/889-7447, uz KOD i ID kupona po primitku.