Organizirajte proslavu u prelijepoj Baranji!!! Vikend najam vanjskog prostora i gatora (vinski podrum) s kompletnom opremom za djevojačku ili momačku večer i ostale proslave za samo 599 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite prekrasno ladanjsko imanje Mikin dol **** Q u Baranji, iznajmite prostor i obilježite razne važne proslave i obljetnice, te odmorite dušu i tijelo! Ponuda se može iskoristiti od 05.08. do 11.09.2016. ISKLJUČIVO vikendom!

Ponuda uključuje: MIKIN DOL, Baranja - vikend najam vanjskog prostora i gatora (vinski podrum) s kompletnom opremom za djevojačku ili momačku večer i ostale proslave za samo 599 kn!


Noćenje po osobi do 7 osoba 100 kn (popust 50% - redovna cijena iznosi  200 kn).

Mogućnost naše pripreme i usluživanja hrane po dogovoru uz 10 % popusta!

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa Partnerom! ODMAH nakon kupnje kupona potrebna je rezervacija termina na tel: +385(0)99 3351 385, uz KOD i ID kupona po primitku.

PRIČA O LADANJSKOJ KUĆI

Šećući Baranjom, ne tako davne 2006.g., naišli smo u selu Draž na zapuštenu i u šipražje zaraslu, stoljetnu panonsku kuću koja nas je opčinila svojom ljepotom.

Istoga trenutka poželjeli smo obnoviti kuću kako bi je zaštitili od daljnjeg propadanja i urediti okoliš kako bismo mogli uživati u toj oazi mira i ljepote netaknute prirode.

Podršku i pomoć pružila nam je obitelj, prijatelji kao i Ministarstvo turizma Republike Hrvatske i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Republike Hrvatske, Hrvatska turistička zajednica, na čemu im se zahvaljujemo.

Danas smo ponosni što smo u tome uspjeli i što naša kuća,predstavlja prema stručnom mišljenju Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Uprave za zaštitu kulturne baštine, Konzervatorskog odjela Osijeku, tradicijsku baštinu Baranje!

U dogovoru sa vlasnicima moguće organizirati vožnju fijakerom i paintball.

SOBE

Sobe su opremljene stoljetnim, restauriranim namještajem i TV-om. U kući i oko nje izloženi su uporabni predmeti i alati prošlih vremena.

Doručak, ručak i večera (isključivo slavonsko-baranjska gastronomska ponuda) po želji gosta, u dogovoru s domaćicom.

Pružamo mogućnost samostalne pripreme hrane i korištenje lijepo uređenoga vinskog podruma.

Uslugu smještaja pružamo u dvije sobe s kupaonicama, s maksimalnim kapacitetom za 7 osoba.

Ponuda se može iskoristiti 05.08.-11.09.'16.