[BEČ] Izlet u Beč na Noć muzeja!!! Sa Crnim Jajem i Smart Travelom uživajte u Noći muzeja u Beču 01.10.2016. za samo 239 kn!!! Polazak autobusom iz Zagreba! Polazak GARANTIRAN!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi isključivo za navedeni termin putovanja 01.10.'16. Polazak sa autobusnog kolodvora u Zagrebu turističkim autobusom u 06.30h uz licenciranog pratitelja!


PONUDA UKLJUČUJE: Smart Travel - Noć muzeja, Beč 01.10.'16. za samo 239 kn! GARANTIRANO!


POLAZAK: 01.10.2016.   Posjetite najljepše muzeje grada Beča, oduševite se dvorcem Schonbrunn i prekrasnim vrtovima, oduševite se središtem Beča i počastite se omiljenom Sacher tortom!


Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu u 06.30h (peroni 502 - 506). Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem, polazak prema Austriji u 06.45 sati. Slijedi ugodna vožnja Slovenijom i Austrijom uz kraće zaustavljanje prema potrebi grupe. Po dolasku u Beč odlazak prema kraljevskom dvorcu SCHÖNBRUNN, jednom od najljepših baroknih palača Europe, koji je poznat i kao ljetna rezidencija carske obitelji Habsburg. Dvorac se smatra zaštitnim znakom Beča i najvažnijim kulturnim blagom Austrije, a osim prekrasnim interijerom može se pohvaliti prekrasnim parkom i GLORIETTOM. Slijedi individualni obilazak dvorca, šetnja PARKOVIMA ili posjet ZOOLOŠKOM VRTU. Okupljanje grupe i zajednički odlazak prema gradskom centru. Slijedi vožnja po ulici RINGSTRASSE ili bečki prsten, ulica koja okružuje unutarnji dio grada i čuva velebne i značajne građevine. Tako ćemo proći pored MUZEJA I AKADEMIJE PRIMJENJENIH UMJETNOSTI, VELIKOG GRADSKOG PARKA, PALAČE WÜRTTEMBERG (u kojoj se danas nalazi HOTEL IMPERIAL), ZGRADE OPERE, AKADEMIJE I MUZEJA LIKOVNIH UMJETNOSTI, PRIRODOSLOVNOG MUZEJA, DVORCA HOFFBURG, TRGA MARIJE TEREZIJE, PARKOVA BURGGARTEN, VOLKSGARTEN i RATHAUSPARK, PARLAMENTA, BURGTHEATRA, ZGRADE SVEUČILIŠTA i neo-gotičke crkve VOTIVKIRCHE. Nakon panoramskog upoznavanja grada, očekuje nas razgled grada pješice. Slobodno vrijeme za individualne programe (kupnja suvenira i poklona na brojnim štandovima, uživanje u bečkim slasticama, kupnja u glavnoj trgovačkoj ulici MARIAHILFERSTRASSE). Slobodno vrijeme do 18.00 sati kada će se Vrata muzeja širom Austrije  otvoriti, a mjesto okupljanja jesu takozvani Muzeji - Sastajališta (Treffpunkt - Museen), koji su za potrebe ovo manifestacije privremeno postavljeni, a na kojem možete dobtiti besplatne brošure i kupiti ulaznice. Okupljanje grupe u 1.00 sat i polazak za Zagreb u 1.15 sati. Slijedi ugodna vožnja kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku uz usputna zaustavljanja po potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska u ranim jutarnjim satima. 


CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, licenciranog pratitelja, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, organizacije, prodaje i realizacije, PDV


CIJENA NE UKLJUČUJE: Ulaznicu za manifestaciju Noć muzeja, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, karte javnog prijevoza, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje


INFORMATIVNE CIJENE:

- Imperial tour (dvorac Schonbrunn): 13,3 €

- Ulaznica za Noć muzeja: 12,0 € (studenti, učenici) / 15,0 €. Djeca mlađa od 12 godina ne plaćaju ulaznicu! 


*Napomena: Ulaznica obuhvaća sve muzeje i izložbene prostore koji sudjeluju u akciji, prijevoz posebnim autobusima između pojedinih muzeja, kao i gradski prijevoz u Beču uključujući noćne autobuse. Očekuje se sudjelovanje preko 100 muzeja i kulturnih institucija, te posebni programi (predviđena lista muzeja koji se mogu posjetiti uključuje Belvedere, Albertinu, KHM-najveću umjetničku zbirku slika, prirodnjački muzej, muzej grada Beča, nacionalnu knjižnicu u Hofburgu, Tehnički muzej, muzej satova, muzej vojne povijesti, muzeji u Museumsquatieru, muzej katedrale, Kuća glazbe, Carska riznice, Mozartova kuća, Kunsthaus Wien itd).



PREPORUKA: putno osiguranje (kontaktirati za više informacija!)