Špica sezone u Istarskim Toplicama!!! 6 dana uz 5 noćenja sa doručkom, te 1 ručkom i večerom, korištenje bazena, sauna...sve za 2 osobe i za samo 2299kn! Iskoristivost kupona 09.08.-18.09.'16.!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Amex, Diners, te MasterCard i Maestro Zagrebačke banke od 6-12 rata!!! Uživajte uz unutarnji bazen wellness centra, termalni ili vanjski termomineralni bazen, jutarnju gimnastiku, besplatan parking, wi-fi...Dijete do 5 god. u krevetu s roditeljima GRATIS!

Istarske toplice smještene su u sjeverozapadnom dijelu Istre, 35 km od Poreča, 10 km od Buzeta. Iznad samog Lječilišta uzdiže se 85 metara visoka nadaleko poznata stijena Gorostas, ispod koje se nalazi izvor ljekovite vode Sv. Stjepan.

Ponuda uključuje: 6 dana (5 noći) za 2 osobe u Istarskim Toplicama.

Iskoristivost boravka u terminu: od 08.09. do 18.09.'16.

Cijena uključuje: 5 x Noćenje s doručkom ( doručak, konzumacija bezalkoholnih pića uz doručak u restoranu) + ručak i večera sa bezalkoholnim pićem prvi dan, boravak u standard sobama, jutarnja gimnastika pod stručnim vodstvom fizioterapeuta u 9:00, neograničeno korištenje unutarnjeg bazena Wellness centra, vanjski termomineralni bazen, korištenje unutarnjeg termalnog bazena (30 min. dnevno), neograničen ulaz u svijet sauna, wi fi Internet u zajedničkim prostorijama, besplatni parking.

Cijena ne uključuje: na recepciji se naplaćuje - boravišna pristojba,  osiguranje, jednokratna prijava; dodatna noć: 170 HRK / po osobi, doplata za ručak ili večeru: 50,00 Kn po osobi / po obroku sa uključenih 50 % popusta na redovnu cijenu. 

 Doplate za djecu: dječji krevetić iznosi 35,00 HRK na dan, doplata za sobu SUPERIOR: na recepciji: 100,00 HRK/osoba/noć bez balkona i 120 knosoba/noć sa balkonom 

Djeca do 4,99 godina GRATIS! 

Doplata za dijete 90 kn na dan - za djecu od 5 do 13 god te 125 kn na dan za djecu od 13 do 18 god!

Crno Jaje preporuča prije kupnje kupona provjera slobodnih termina s Partnerom. ODMAH nakon kupnje kupona potrebna je najava dolaska i rezervacija putem e-maila: info@istarske-toplice.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.

‘Mirna’  odgovara standardu 3 zvjezdice, sobe su opremljene grijanjem, rashladnim uređajima, telefonom i SAT TV-om, bežični Internet dostupan je u prostoru recepcije i aperitiv bara.

Ljekovite vode poznate su po visoko sumpornoj optimalno radioaktivnoj i toploj vodi punoj minerala (13 vrsta) za koju je znanstveno i u praksi dokazano da pospješuje liječenje kroničnih reumatskih bolesti, dermatoloških bolesti, bolesti gornjih dišnih puteva, ginekoloških bolesti i post operativnu rehabilitaciju.

Takva prirodna ljekovitost vode izdvaja Istarske toplice od ostalih europskih termalnih izvora i svrstava ih među prva tri mjesta u Europi po kvaliteti vode i ljekovitosti.

Izvor se koristio još u antičko doba. U njegovoj blizini pronađeni su natpisi u kamenu, stari rimski novac i nakit.

Prvi pisani dokumenti potječu iz 1650. godine, kada biskup Tomassini opisuje: 

“U motovunskim šumama izvire topla voda sa sumporom, čiji se potok ulijeva u rijeku Mirnu. Seljaci se peru u toj vodi i time liječe reumatizam i razne bolesti kože.”

Prva analiza vode napravljena je već 1858. godine, a rezultati ispitivanja jednaki su današnjima. U to su vrijeme Toplice bile poznate pod imenom «Terme Santo Stefano» te su u stručnim i znanstvenim krugovima preporučane kao jedna od boljih voda u Austro-Ugarskoj Monarhiji.