VIKEND U BRATISLAVI! 07.-09.10.'16. uz polazak busem iz Zagreba, 2 noćenja s doručkom u hotelu 4*, razgled Beča, posjet dvorcu Devin i razgled Graza...super povoljno za samo 795kn/osobi!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak iz Rijeke u 03:30 sati, mogućnost ukrcaja putnika (prethodna najava agenciji) u Karlovcu u 05:00 sati, iz Zagreba u 06:00 sati (autobusni kolodvor, peroni 502-506)! Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin 07.-09.10.'16.!

Ponuda uključuje: BRATISLAVA s razgledom Beča i Graza - 3 dana autobusom / 2 noćenja – hotel 4**** s razgledom Beča, posjetom dvorcu Devin i razgledom Graza za samo 795 kn!


Moguć polazak i iz Rijeke uz nadoplatu 250 kn u agenciji!



Cijena uključuje: 

prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja, 2 noćenja s doručkom u hotelu 4**** u dvokrevetnim sobama, razgled Beč, razgled Bratislave, lokaliteta dvorca Devin, razgled Graza, turističkog pratitelja tijekom cijelog puta, jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana.


Cijena ne uključuje: 

ulaznice za objekte i muzeje koji se posjećuju, te javni prijevoz, večera u pivnici 12 €, informativna cijena ulaznice za lokalitet dvorca Devin 1,5 € (razgled unutrašnjosti dvorca nije moguć zbog restauratorskih radova), putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza 2,75% od ukupne cijene aranžmana, min premija iznosi 50 kn - može se ugovoriti i uplatiti prilikom prve uplate.  


Doplate: smještaj u jednokrevetnoj sobi 400 kn. 

Popust: dijete 2-12 godina na pomoćnom ležaju uz dvije odrasle osobe 10 %, odrasla osoba na pomoćnom ležaju 5 %.

Smještaj u 1/1 sobama, kao i u trokrevetnim sobama (1/2+pomoćni ležaj): na upit.


ODMAH nakon kupnje kupona provjeriti slobodne termine u agenciji na br.tel.:01/4825-045, a po primitku kupona obavezna rezervacija  sa KOD-om i ID-em sa kupona na e-mail: info@calypsozagreb.com.

Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin 07.-09.10.'16.


BRATISLAVA

3 dana / 2 noćenja, smještaj u hotelu 4**** s razgledom Beča, posjetom dvorcu Devin i razgledom Graza 

Program putovanja: 

1. DAN Rijeka / Karlovac / Zagreb – BEČ – BRATISLAVA

Polazak iz Rijeke u 03:30 sati (peroni Jelačićev trg), mogućnost ukrcaja putnika (prethodna najava agenciji) u Karlovcu u 05:00 sati (naplatne kućice), iz Zagreba u 06:00 sati (autobusni kolodvor, peroni 502-506). Vožnja autobusom uz usputna kraća zaustavljanja radi odmora. Oko 12:00 sati očekivani dolazak u Beč i kraća panoramska vožnja Ringstraße, najpoznatijom bečkom ulicom, koja okružuje centar grada i mnogobrojne znamenitosti. Odlazak u šetnju povijesnom jezgrom Beča: Heldenplatz, odnosno Trg junaka  – raskošna carska palača Hofburg koja je i dom brojnih muzeja – Parlament – Karlskirche, jedna od najljepših bečkih crkava – zgrada Opera – impozantna gotička katedrala sv. Stjepana na istoimenom Trgu sv. Stjepana u centru grada..... Po završetku razgleda, opustite se u nekoj od bečkih kavana i zasladite se slavnom Sacher tortom… ili prošetajte Mariahilferstraße, najduljom bečkom shopping ulicom. Oko 18:00 sati nastavljamo putovanje prema Bratislavi. Odlazak do hotela, prijava i smještaj. U večernjim satima predlažemo šetnju gradom i mogućnost odlaska na večeru u tradicionalnu slovačku pivnicu (uz doplatu). Noćenje.

2. DAN  BRATISLAVA – dvorac DEVIN 

doručak

Doručak. U 09:00 sati odlazak u razgled grada: Bratislavski dvorac (Bratislavsky hrad) koji se nalazi iznad grada, a sa njega se pruža zaista spektakularan pogled, naime za lijepog vremena vide tri države: Austrija, Mađarska i naravno Slovačka kao i moderni dio grada Petržalka. Razgled ostalih znamenitosti: slovački Parlament – Stari grad (Stare Miesto) koji je zaista poseban. Nalazi se na istočnoj obali Dunava te je zapravo većim dijelom pješačka zona, što je i više nego dobro. Ovdje se tako nalazi i većina kulturnih i povijesnih znamenitosti grada kao što su Gradska vijećnica (Stara radnica) tj. kompleks zgrada podignutih u 14/15.st – Mihaelova vrata, jedina očuvana vrata nekadašnjih srednjovjekovnih gradskih zidina koja se ujedno smatraju najstarijom građevinom u Bratislavi, te katedrala Sv. Martina – Primacijalni trg s nadbiskupskom palačom – Slovačko narodno kazalište na Hviezdoslavovom trgu (Hviezdoslavovo namestie) – Predsjednička palača (Grasalkovičeva palača). U Starom gradu nalaze se i mnoge druge zanimljivosti – od najuže kuće u Europi do čudnovatih uličnih kipova. Odlazak prema dvorcu Devin koji je od Bratislave udaljen svega 30 minuta. Dvorac Devin se nalazi na stijeni iznad rijeke Dunav te je zaista predivan za posjetiti. Dvorac je izgrađen u 9. stoljeću, a gradio se sve do 17. stoljeća kada je izgrađena posljednja fortifikacija. Vjeruje se kako je ovo najstariji dvorac u Slovačkoj. Povratak u Bratislavu i slobodno vrijeme za osobno istraživanje grada, posjetu muzejima i sl. Noćenje.

3. DAN BRATISLAVA – GRAZ – Zagreb / Karlovac / Rijeka  

doručak

Doručak. Odjava uz hotela. Kraće slobodno vrijeme do 12:00 sati kad je planiran odlazak iz Bratislave i vožnja prema Grazu. Ime grada Graz, dolazi od riječi 'gradec', što znači 'mali dvorac na vrhu brda' smještenog na rijeci Muri. Taj 'mali dvorac na vrhu brda' je, zapravo, današnji Schlossberg. Po dolasku slijedi razgled grada: glavni trg - gradska vijećnica s fontanom – Opera – Katedrala –Kunsthaus, muzej koji od milja zovu 'prijateljski izvanzemaljac', simbol je harmonije starog i suvremenog Graza – Murinsel, futuristički umjetni otok oblika poluotvorene školjke. Slobodno vrijeme za šetnju, ručak ili kupovinu suvenira do 18:30 sati kad krećemo prema Zagrebu. Očekivani dolazak u Zagreb oko 22:00 h i nastavak za Karlovac / Rijeku.