KORČULA - last minute ljetovanje! Uživajte u kristalno čistom moru uz 1 noćenje s polupansionom u apartmanima Lumbarda Resorts , sve za 2 osobe za samo 749 kn! Kupon vrijedi 24.08. - 01.09.'16.!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kuponi se mogu spajati! Kupon se može iskoristiti isključivo od 24.08. do 01.09.2016.

Ponuda uključuje: 

1 noćenje s polupansionom u apartmanima Lumbarda Resorts na Korčuli za dvoje

Kuponi se mogu spajati

Check in subotom od 14:00

Kupon se može iskoristiti isključivo od 24.08. do 01.09.2016.

Kupon vrijedi za 2 osobe. 

Prije kupovine kupona provjeriti raspoloživost na broj telefona:  020 456 839 ili na mail:sales@lumbardaresorts.com , te ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda termina uz KOD i ID kupona po primitku.

Lumbarda Resort

Opustite se u kristalno čistom Jadranskom moru. Otkrijte skrivene tajne otoka, kristalno čisto more, čarobne uvale, rustikalni šarm; sve vas to ovdje čeka. uživajte u znamenostima i zvucima kada šećete kamenim i suncem obasjanim ulicama Korčule. Osjetite drevnu povijest ovih predjela. Hrvatska pruža predivan odmor bez bojazni za vas i vašu obitelj. Bez masovnog turizma, redova čekanja, nepotrebne zabrinutosti, žurbe, samo nevjerojatna ljepota.

Cijelo je naselje prostrano i udaljeno od buke te posjeduje mnogo sjene koje stvaraju borovi. Lokacija je na samoj obali prelijepog plavetnilog Jadranskog mora.

Smještaj

Lumbarda Resort Apartmani su zgrade koje se sastoje od prizemnih apartmana i apartmana na prvom katu. U svakoj zgradi ima osam apartmana, a zgrade se nalaze među borovima i protežu se prema moru.

Pružamo vam jednosobne apartmane i ograničeni broj dvosobnih apartmana. Svi apartmani imaju puni ili djelomičan pogled na more. Apartmani su ćisti i prozračni i pružaju vam ugodan smještaj.

Sadržaj

Uživajte u brojnim aktivnosti kojima se možete baviti tokom vaše posjete. Od jedrenja, surfanja, ronjenja, biciklizmom, ribarenja i pronalaženja ljepota ovoga otoka.

Alternativno, opustite se, uživajte u plivanju, sunčanju na jednoj od naših prekrasnih plaža. Dajte si vremena da počitate vašu omiljenu knjigu ili uživate u produženom ručku – vaša je odluka jer sve to možete ućiniti u našem odmaralištu.

Lumbarda

Samo petnaestak minute od grada Korčule, mjesto Lumbarda prava je turistička destinacija atraktivna stranim turistima jer pruža, mirniji naćin života, prekrasne pejsaže, čisto more i pješćane plaže.

Za vrijeme postojanja Venecijanske republike, biskupi i plemenite osobe izgradili su svoju imanja u Lumbardi jer je tempo života puno sporiji i time ugodniji.

Danas, pješćane plaže Vele Pržine, Bilinog Žala i uvale Tatinja, privlače turiste i mještane koji isto uživaju u kafićima smještenim uz plaže, igrom odbojke i drugih sportova i prekrasnim pogledima na Pelješki poluotok i Korčulanski arhipelag.

Za one koji vole plaže koje su malo nedostupnije i ne toliko posjećene, Plaža Lenga Brendana koja se pruža od Plaže Bilin Žal do istočnog dijela otoka ima sve tražene karakteristike.