NOVO NA TRŽIŠTU!!! Bezperoxidno lasersko 3D izbjeljivanje zubi OPALESENCE MEDICAL GELOM u BELLA ESTETIC STUDIU u Zagrebu blizu Kvatrića za samo 299 kn+30 kn newsletter popusta!!!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Lijepi osmijeh znači ljepotu, mladost i uspjeh a biserno bijeli osmijeh je današnji najveći imperativ, stoga svratite u Bella Estetic Studio i zabljesnite svojim osmijehom i blistavo bijelim zubima! Tretman se odrađuje u 2 dolaska po 45 minuta u 2 uzastopna dana!

Ponuda uključuje: Bezperoxidno lasersko 3D izbjeljivanje zubi OPALESENCE MEDICAL GELOM za vrhunske rezultate u BELLA ESTETIC STUDIU u Zagrebu za 299 kn! 


Jedan tretman traje 45 minuta - 3x mazanja po 15 minuta (sigurno, bezbolno i trajno). 

Tretman se odrađuje u 2 dolaska po 45 minuta u 2 uzastopna dana!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina ili minimalno 3 dana unaprijed na(092) 336 3872, uz KOD i ID kupona po primitku.

  

Mrlje na zubima lako se stvaraju - konzumiranjem kave, gaziranih pića, vina, alkohola, cigareta i ljekova, tako da kada dođemo u određene godine, rijetko tko od nas ima sasvim bijele i blistave zube. Biserno bijeli osmijeh je današnji najveći imperativ! 

Naš Bella Estetic Studio iz Zagreba nudi Vam pouzdan i apsolutno bezbolan tretman Bezperoxidnog laserskog 3D izbjeljivanja zubi OPALESENCE MEDICAL GELOM.

Metoda laserskog izbjeljivanja zubi je potpuno bezbolna. Za razliku od tradicionalnih metoda izbjeljivanja, ovaj postupak je neinvazivan i isključivo kozmetički što čini lasersko izbjeljivanje zubi bezbolnim i svima dostupnim tretmanom za uljepšavanje.


Možete posjetiti našu facebook stranicu ;)