[ZAGREB] Čišćenje lica bez boli! Crno Jaje i Bella Estetic Studio iz Zagreba donose Vam ultrazvučno čišćenje lica Ultrasonic ultrazvučnom špatulom za samo 59kn umjesto 250kn!

24 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Glatka i sjajna koža! Ultrazvučno čišćenje je vrlo nježna i neagresivna metoda uklanjanja nečistoća sa lica. Rezultat je - čista i sjajna koža bez crvenila i iritacija!!! Ujedno, ovaj tretman je najučinkovitiji način čišćenja i rehidratacije kože, a kod nas ga možete potražiti uz čak 76% popusta! Kupon je iskoristiv do 31.10.'16.!


Ponuda uključuje: BELLA ESTETIC STUDIO, Zagreb - ultrazvučno čišćenje lica špatulom za samo 59kn umjesto 250kn!


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina ili minimalno 3 dana unaprijed na (092) 336 3872 ili (091) 588 4413, uz KOD i ID kupona po primitku.

Radno vrijeme salona: 09:00-20:00h svaki dan i subotom 10:00-15:00h.

    

Tretman protiv bora, akni i mrlja na licu,

Dubinski čisti kožu,

Koža postaje blistava, čista i elastična,

Kozmetički studio smješten u samom centru Zagreba,

Osvježite i uljepšajte svoje lice!


Nakupljene nečistoće na licu potiču razvoj akni ili pogoršavaju ten i izgled lica, stoga je potrebno otvoriti začepljene pore kako bi se one očistile. Jedan od odličnih tretmana za čišćenje lica je ultrazvučno čišćenje lica Ultrasonic ultrazvučnom špatulom!


Ultrasonic ultrazvučna špatula dubinski čisti kožu i istovremeno je masira. Ćelije u dubljim slojevima dobivaju snažnu stimulaciju te se postižu odlični rezultati u čišćenju kože i tretmanu bora, akni i mrlja na licu. Koža postaje blistava, čista i elastična.


Bella Estetic Studio je kozmetički salon, smješten u samom centru Zagreba. Od samog početka stručno osoblje ulaže veliki trud u stalnu edukaciju i posjeduje najmoderniju aparaturu kako bi svojim klijentima ponudili najbolje kozmetičke tretmane trajnog uklanjanja dlačica s tijela ili akni s lica, a imaju i tretmane podmlađivanja te su im u planu još mnogi noviteti koji će vas očarati.

Bella Estetic Studio će učiniti sve da budete zadovoljni svojim izgledom!