[KORČULA] Odmor u rodnom gradu čuvenog Marka Pola! Lumbarda Resorts - 2 dana/1noćenje u apartmanima na bazi polupansiona u periodu 01.-30.09.2016., za dvoje i za samo 549 kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dodatna pogodnost: za kupljenih 6 kupona - 1 dan dobivate gratis!!! Djeca do 7 godina borave besplatno!!! Rok iskoristivosti kupona je 01.- 30.09.2016.! Kuponi se mogu spajati!

Ponuda uključuje: Lumbarda Resorts - 01.-30.09.2016. - 2 dana/1noćenje u apartmanima na bazi polupansiona za dvoje i za samo 549 kn!


Opustite se u toplom i čistom Jadranskom moru. Otkrijte skrivene tajne otoka, kristalno čisto more, čarobne uvale, rustikalni šarm; sve Vas to ovdje čeka. Uživajte u znamenostima i zvucima kada šećete kamenim i suncem obasjanim ulicama Korčule. Osjetite drevnu povijest ovih predjela. Hrvatska pruža predivan odmor bez bojazni za Vas i Vašu obitelj. Bez masovnog turizma, redova čekanja, nepotrebne zabrinutosti, žurbe, samo nevjerojatna ljepota.

Pogledajte našu web stranicu i sve moguće aktivnosti kojima se možete baviti tokom vaše posjete. Od jedrenja, surfanja, ronjenja, biciklizmom, ribarenja i pronalaženja ljepota ovoga otoka.


Alternativno, opustite se, uživajte u plivanju, sunčanju na jednoj od naših prekrasnih plaža. Dajte si vremena da počitate Vašu omiljenu knjigu ili uživate u produženom ručku – vaša je odluka jer sve to možete učiniti u našem odmaralištu.

Lumbarda Resort Apartmani su zgrade koje se sastoje od prizemnih apartmana i apartmana na prvom katu. U svakoj zgradi ima osam apartmana, a zgrade se nalaze među borovima i protežu se prema moru.


Svi apartmani imaju puni ili djelomičan pogled na more.


Apartmani su čisti i prozračni i pružaju Vam ugodan smještaj.


Cijelo je naselje prostrano i udaljeno od buke te posjeduje mnogo sjene koje stvaraju borovi. Lokacija je na samoj obali prelijepog plavetnilog Jadranskog mora.


Smještaj

Pružamo vam jednosobne apartmane i ograničeni broj dvosobnih apartmana. Molimo Vas da nas prvo kontaktirate ukoliko želite dvosobni apartman.


Dodatna pogodnost: za kupljenih 6 kupona  - 1 dan dobivate gratis!!!


Prije kupovine kupona provjeriti raspoloživost na broj telefona: 020 456 839 ili na mail: sales@lumbardaresorts.com, te ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda termina uz KOD i ID kupona po primitku.

Turistička taksa 7 kn osoba/dan i plaća se na recepciji hotela. 

Nadoplate za djecu: Djeca od 0 do 7 godina borave besplatno, djeca od 7 do 12 godina plaćaju 75 kn/danu, djeca iznad 12 godina kao i treća osoba plaćaju 100 kn/danu.