Idila na romantičnom otoku Visu!!! Guštajte u "Stone house Isabella" - autohtonoj kamenoj kući na Visu uz 3 ili 5 noćenja za do 6 osoba već od 1199 kn! Kupon je iskoristiv do 15.10.'16.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba je uračunata u cijenu. Kuponi se mogu spajati i vrijede za do 6 osoba do 15.10.2016.! Prije kupnje kupona odaberite između 3 ili 5 noćenja!

Ponuda uključuje: Stone house Isabella - kamena kuća na Visu za do 6 osoba već od 1199 kn!


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Opcija 1) 4 dana/3 noćenja za do 6 osoba za 1199 kn!

Opcija 2) 6 dana/5 noćenja za do 6 osoba za 1875 kn!


O VISU

Kako se u viškoj himni pjeva:

"Na sri' kulfa si, mora Jadranskog..." (Nasred pučine mora Jadranskog), smjestio se otok Vis a na njemu u uvali sv. Jurja hrvatski grad Vis. 

Vis je oduvijek bio otok ribara i vinogradara. Kada govorimo o Visu, govorimo o jedinstvenom povijesnom i kulturnom otoku s prirodnom baštinom s jedne strane, a prekrasnim čistim morem, plažama i uvalama, ljubaznim domaćinima te izvrsnim restoranima i komfornim smještajem s druge strane. Vis je popularno turističko odredište za one posjetitelje koji žele doživjeti jedinstvenu mediteransku atmosferu i način života.


KAMENA KUĆA

Boravit ćete u tradicionalnoj kamenoj kući staroj preko 150 godina u centru Visa, koja je u potpunosti renovirana 2015 godine. Kuća je površine 60 m2 na tri kata. 

U prizemlju su kupaonica (opremljena perilicom za rublje, tuš kabinom, sušilom za kosu i dr.), kuhinja i blagavaonica (opremljene perilicom za posuđe, hladnjakom i ostalim kuhinjskim pomagalima). 

Na prvom katu je spavaća soba sa dnevnim boravkom koji su opremljeni TV-om (60 satelitskih programa), bračnim krevetom i dvosjedom.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera slobodnih termina sa Partnerom!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na tel. 099 329 0101 ili mailom na: libelasjaj@gmail.com, uz KOD i ID kupona po primitku.