[VIROVITICA] Hedonistički bijeg u lovački raj! Aktivan odmor u netaknutoj prirodi Bilogore - 3 dana uz 2 noćenja u Hotelu Mozart**** za dvoje uz piće dobrodošlice, 1x večera u 3 slijeda za samo 990kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Aktivan odmor i relaksacija u netaknutoj prirodi Bilogore! Pobjegnite od urbane svakodnevnice i uživajte u brojnim pogodnostima Hotela Mozart u malenom mjestu Špišić Bukovici kraj Virovitice! Vozite se brdskim biciklima, planinarite, pecajte po principu "Ulovi i pusti", sudjelujte u lovu, foto safariju..i dobro se zabavite! Kupon je moguće iskoristiti do 25.11.2016.!

Ponuda uključuje: Paket "Hedonistički bijeg u lovački raj" - 3 dana/2 noćenja u Hotelu Mozart**** za dvoje uz brojne pogodnosti!


Cijena uključuje: 

3 dana/2 noćenja u Hotelu Mozart**** s doručkom za 2 osobe, 

piće dobrodošlice (slavonska rakija), 

1x večera u 3 slijeda (predjelo, juha, glavnom jelo) za 2 osobe u restoranu Hotela Mozart (organizirane grupe u nacionalnom restoranu uz otvoren kamin i tamburaše) - slavonski tanjur (šunka, kulen, domaći špek, garnitura sireva), domaća lepinja, krem juha od gljiva.., srnetina slavonskih šuma (divljač u pikantnom umaku i raznom povrću), prilog, kupus salata, domaća lepinja, digestiv (liker od domaćeg Orahovca).

Pogodnosti (uz nadoplatu): aktivan odmor i relaksacija u netaknutoj prirodi Bilogore: hidromasažna kada za 6 osoba, sauna za 12 osoba, solarij, vožnja brdskim biciklima, planinarenje, pecanje "Ulovi i pusti" (najam opreme), lov i organizacija lova za sve vrste divljači (najam opreme), foto safari, jutarnji ili kasnovečernji posjet lovačkim čekama.


Putniku namjerniku blagi obronci Bilogore mogu se učiniti podosta dalekim i otuđenim, no, u stvari kriju dragulj mira i spokoja kao i mjesto za odmor, opuštanje i razonodu. 

O HOTELU

Posjedujemo vlastito parkiralište koje je danonoćno čuvano. Hotel radi cijelu godinu i otvoren je 24 sata. Hotel Mozart sa svim svojim sadržajima se rasprostire na 20 000 m2 površine. 


Hotel Mozart je koji baštinik tradicije gastronomske, rekreacijske i kongresne turističke ponude Virovitičko podravske županije. Tradicionalna gostoljubivost i profesionalnost hotelskog osoblja koje Vas sa veseljem očekuje u Hotelu Mozart opravdat će Vaše povjerenje.

Cjelokupni eksterijer i interijer hotela odiše blagošću i pozivom za obnovom energije te bijeg od stresa, onečišćenja i buke, koju stvara svakodnevnica oko i unutar nas. 


Hotel nudi 13 luksuzno opremljenih soba i 1 apartman. Sve su sobe klimatizirane i luksuzno opremljene prirodnim materijalima, sa LCD TV-om, mini barom, direktnom telefonskom linijom i ozvučenjem, te dakako wireless internetom u cijelom hotelu. Dakle u ponudi je 13 dvokrevetnih soba i jedan apartman, ukupno 27 ležaja koje nude prvoklasan komfor, ugodnu i intimnu atmosferu panonski šarm i ljekovitu šumsku aero-terapiju. 


Luksuzno opremljeni apartman u potkrovlju hotela, nudi vrhunski smještaj za najviše 3 osobe. Velika jacuzzi kada i balkon sa pogledom u prirodu pružaju Vam idealne uvjete za odmor i opuštanje. 

Gostima su svakodnevno na raspolaganju usluge pranja i glačanja te sobni servis.


Restoran Mozart sa galerijom se nalazi u prizemlju hotela, a kapacitet mu je 80 mjesta. Vrhunski uređen, prostor je za najsvečanije događaje. 

Kuhinja Hotela Mozart dragulj je turističke ponude, bilo da želite proslaviti neki svečani događaj ili uživati u odmoru. Gurmani u potrazi za okusima i mirisima vrhunske kuhinje ovdje će zasigurno pronaći nešto za sebe, jer pored tradicionalnih specijaliteta slavonskoga kraja, Hotel Mozart nudi i vrhunske riblje specijalitete, kao i jela od divljači. U svojoj ponudi Mozart ima i za nepce ugodnu i raznoliku ponudu slastica i kolača, koji će upotpuniti gastro doživljaj u srcu prirode. 

U potpunosti smo uveli HACCP sustav čime našim gostima jamčimo vrhunsku kvalitetu i zdravstveno ispravnu i kontroliranu hranu. 

Vinski podrum (nacionalni restoran) sa klasičnim kaminom, čiji je interijer izrađen od tradicionalnog slavonskog drveta, mjesto je ugodnog boravka uz veliki izbor kvalitetnih vina i domaćih jela. Vinski podrum može ugostiti 30 osoba. 


Konferencijska dvorana prostor je za manja okupljanja i time idealan za poslovne sastanke uz konzumaciju.

U Hotelu Mozart je, uz povezivanje sadržaja, moguće prirediti svečane događaje za 120 gostiju u zatvorenom dijelu. Pored toga, idila šume i prirode kojom je okružen hotel, kao i prekrasno uređen eksterijer, pružaju mogućnost organiziranja nezaboravnog vjenčanja na otvorenom. Hotel Mozart raspolaže sa velikom travnatom površinom, koja u kombinaciji sa najmom šatora može ugostiti do 600 uzvanika. Bijeli šatori, okrugli stolovi, svjetlost svijeća i baklji, sve po Vašem izboru, doprinjeti će romantičnom vjenčanju u prirodnom okruženju, trajnoj uspomeni na jedan od najvažnijih i najsretnijih događaja života.

Iako Hotel Mozart ima dugogodišnje iskustvo u organiziranju poslovnih sastanaka, prateći trendove svoju je ponudu orijentirao na konferencijski turizam te dodatno upotpunio interijer konferencijskom salom sa 50 sjedećih mjesta. Opremljena svom potrebnom opremom koja osigurava da sastanak ili prezentacija postignu maksimalan učinak kod poslovnih partnera, novouređena konferencijska sala zasigurno će ispuniti sva očekivanja poslovnoga svijeta. 


Dio Hotela je opremljen sadržajima za rekreaciju i njegu tijela. U ponudi je vrhunski solarij, originalna finska sauna za 12 osoba, jacuzzi sa hidromasažom za 6 osoba. 


Jeste li znali? 

Hotel je smješten u prirodnom ambijentu koji se zove Kinkovo. Šumoviti obronci Bilogore su izuzetno bogati šumskom divljači. Jelen, srndać, divlja svinja i fazan su divljač koja okružuje neposrednu okolicu hotela. Osiguravamo Vam lov uz stručne lovne vodiče te vožnju konjskom zapregom - fijakerom. 


Ukoliko Vas u lov prate vaši vjerni četveronožni ljubimci i za njih smo osigurali vrhunski smještaj. 

U natkrivenom prostoru nudimo Vam 6 odvojenih i žicom ograđenih prostora za vaše pse.

Hotel Mozart Vam nudi šetnice u uređenom i osvjetljenom engleskom vrtu, opuštajuće romantično jezerce, jahanje ili vožnju kočijom po bilogorskim puteljcima. Odabravši bilo što od navedenoga biti ćete u mogućnosti uživati u svježem, čistom bilogorskom zraku, netaknutoj prirodi i raznovrsnosti flore, a nerijetko će vas pozdraviti i pokoji pripadnik divljeg svijeta kojim obiluju obronci bilogore, kao uostalom i čitav virovitički kraj.

Prije kupnje kupona obavezna provjera slobodnih termina sa Partnerom!

ODMAH PO KUPNJI kupona obavezna rezervacija termina na tel.: 033 801 000 ili 098 271 990, ili e-mail: info@hotelmozart.hr